Η Έλλη Κοκκίνου για τον γιο της που μπήκε στην εφηβεία: «Το όχι είναι έντονο από την πλευρά του»

Η Έλλη Κοκκίνου βρέθηκε καλεσμένη στο The 2Night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Η πετυχημένη τραγουδίστρια μίλησε για τον γιο της Αλέξανδρο ο οποίος πλέον βρίσκεται στην εφηβεία, ενώ θυμήθηκε την εποχή που και η ίδια υπήρξε έφηβη.

«Πολύ πιο μικρή ήμουν drama quuen τότε που ένας μικρός χωρισμός φαινόταν κάτι μεγάλο και ότι  θα τελείωνε η ζωή μας, αλλά βέβαια και πιο μετά, έχω ρίξει κλάμα πολύ», ανέφερε η Έλλη Κοκκίνου.

Η τραγουδίστρια παραδέχτηκε πως ο γιος της περνά μια ήρεμη εφηβεία χωρίς να κάνει την επανάστασή του…

«Έχει φτάσει 14 ετών. Είναι στην εφηβεία πλέον και προς το παρόν είναι πάρα πολύ ήρεμος, πάρα πολύ cool, πάρα πολύ συζητήσιμος, το Όχι είναι έντονο από την πλευρά του, (όχι τώρα δεν θέλω αυτό, αλλά εκείνο) είμαι κι εγώ cool όμως.

Επανάσταση δεν υπάρχει ακόμα, δεν ξέρω τι θα γίνει… Ούτε εγώ πέρασα εφηβεία περίεργη, η μητέρα μου δεν κατάλαβε ότι είχε έφηβη στο σπίτι κι εγώ όμως δεν είχα έντονη εφηβεία, ίσως γιατί ασχολήθηκα με τον αθλητισμό και μπορεί να εκτονώνουν εκεί», είπε η Έλλη Κοκκίνου.

Όσο για τον τρόπο με τον οποίο διασκεδάζει εκτός δουλειάς δήλωσε: «Πάντα είχα μια ασχολία, έναν στόχο. Δηλαδή για καφέ στην καφετέρια δεν πήγαινα ποτέ. 

Το θεωρούσα τόσο βαρετό να πάω να κάτσω να πιώ καφέ. Και σήμερα το θεωρώ έτσι απλά σήμερα θα πάω για καφέ αν έχω να δω φίλους μου. Είναι μια ευκαιρία να δω κάποιους που έχω καιρό να δω», είπε η Έλλη Κοκκίνου καλεσμένη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

tlife.gr

epirusblog.gr
5 of 5
Η Έλλη Κοκκίνου για τον γιο της που μπήκε στην εφηβεία: «Το όχι είναι έντονο από την πλευρά του»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 8280718445102089260
item