Γιάννενα: Μεγαλύτερη Από Ποτέ Η Παρουσία Των Ιωαννιτών Στο Συνέδριο Της ΝΟΔΕ

Το συνέδριο της ΟΝΝΕΔ που έλαβε χώρα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Πρόεδρος της Οργάνωσης εξελέγη ο Ορφέας Γεωργίου, η υποψηφιότητα του οποίου υπογράφηκε από το 88.6% των συνέδρων.

Η συμμετοχή των Ιωαννιτών στο συνέδριο την πολιτικής νεολαίας της Νεας Δημοκρατίας ήταν μεγαλύτερη από ποτέ καθώς εξελέγησαν δεκάδες σύνεδροι, οι οποίοι συμμετείχαν ενεργά στις διεργασίες του συνεδρίου.


Το Γεγονός αυτό αποδεικνύει το ειλικρινές ενδιαφέρον των νέων για όσα γίνονται αλλά και όσα πρόκειται να γίνουν και αφορούν την πολιτική ζωή του τόπου. 

Ευχάριστη έκπληξη αποτελεί  η σημαντική εκπροσώπηση στην Κεντρική Επιτροπή της ΟΝΝΕΔ από μέλη της Οργάνωσης ορμώμενα από τον Νομό Ιωαννίνων. 

Ο Θεοφάνης Πασχάλης, Αναπληρωτής Υπεύθυνος Τοπικής Αυτοδιοίκησης του απερχομένου εκτελεστικού γραφείου, επανεξελέγη λαμβάνοντας την 11η θέση. 

Ο Δημήτρης Γερασιμίδης μέλος του απερχομένου πολιτικού συμβουλίου και τομεάρχης πολιτισμού συνεχίζει την πορεία του  στην Κεντρική Επιτροπή. 

Ο Υπεύθυνος Περιφερειακών Οργανώσεων της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Δημήτρης Πουλιάνος εξελέγη για πρώτη φορά στο Ανώτατο Διοικητικό Όργανο, ενώ και ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Ιωαννίνων Νεόφυτος Καιλαϊτζίδης μεταπηδά από την τοπική οργάνωση στην Κεντρική Επιτροπή.

epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Μεγαλύτερη Από Ποτέ Η Παρουσία Των Ιωαννιτών Στο Συνέδριο Της ΝΟΔΕ
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 4891810939298064644
item