Αθηνά Οικονομάκου: «Φλέρταρα με την επιλόχειο κατάθλιψη. Λύγισα μετά τη γέννηση του Μάξιμου»

Η Αθηνά Οικονομάκου μίλησε στην εκπομπή, Πάμε Δανάη για τα δύο παιδιά της, αποκάλυψε ότι φλέρταρε με την επιλόχειο κατάθλιψη και αναφέρθηκε στα νέα της τηλεοπτικά σχέδια! 

«Δεν είναι άπλα τα πράγματα για μία εργαζομένη μητέρα στον συγκεκριμένο χώρο. Με το δεύτερο παιδί ένιωσα πιο πολύ μαμά, ολοκληρώθηκα, ολοκληρώθηκε η οικογένεια με έναν τρόπο. Τα συναισθήματά μου δεκαπλασιάστηκαν. 

Λατρεύω τον Μάξιμο και φοβόμουν πως θα μοιραστεί η αγάπη με το δεύτερο παιδί. Φλέρταρα με την επιλόχειο κατάθλιψη άλλα επειδή είχα πολλά χρονιά ψυχοθεραπείας στην πλάτη μου δεν την έπαθα τελικά».

Η ηθοποιός σημειώνει: «Λύγισα μετά τη γέννηση του Μάξιμου όμως επειδή συνέχιζα την ψυχοθεραπεία αυτό με βοήθησε να πατήσω στα ποδιά μου και να πιστέψω στον εαυτό μου ξανά. Μετά το εξάμηνο όλα καλυτέρευσαν. 

Ο Φίλιππος έδειχνε υπομονή και κατανόηση όμως επί της ουσίας ποτέ δεν κατάλαβε τι ένιωθα γιατί φοβόμουν να το παραδεχθώ και εγώ στον εαυτό μου».

Η Αθηνά Οικονομάκου μιλά για την αξία της ψυχοθεραπείας.

«Κλείνω σχεδόν δεκαετία ψυχοθεραπείας. Ξεκίνησα όταν άρχισα να νιώθω δυσάρεστα συναισθήματα πάνω στην σκηνή, φοβόμουν ότι θα αρρωστήσω, ήταν ο φόβος του θανάτου μέσα σε όλα αυτά. 

Ήταν μία περίοδος στο MEGA με καθημερινά γυρίσματα στη ‘ζωή της άλλης’. Πολύ μεγάλη επιτυχία άλλα και πολύ μεγάλη ευθύνη. 

Είχαν πέσει όλοι πάνω μου. Έλεγα ‘παιδιά θα πέσω κάτω’ και μου έλεγε ο σκηνοθέτης ‘τι λες; εγώ είμαι 60 ετών και δεν πέφτω κάτω’. 

Μία μέρα δεν μπορούσα να σηκωθώ από το κρεβάτι, πήγα σε παθολόγο με την πίεση μου 4 και 6. Στις πρώτες συνεδρίες της ψυχοθεραπείας μονό έκλαιγα».

Η αγαπημένη ηθοποιός μιλά για την υποκριτική.

«Η υποκριτική είναι απολυτή προτεραιότητά μου. Στο ‘masked singer’ βρέθηκα όταν με ρώτησε ο Νίκος Μουτσινάς ‘ακούγεται αυτό. Θα το ήθελες;’ Ένιωσα ότι είναι κάτι που μου ταιριάζει και δε θα εκτεθώ. Πέρασα καταπληκτικά, θα το ξαναέκανα 1.000 φορές».

Σχετικά με το GNTM λέει:

«Για το GNTM μου είχαν πει πως επειδή σαν παρουσιάστρια θα μπορούσα να είμαι και στην επιτροπή αν θα το ήθελα. Ήταν στην εποχή πριν τη Βίκυ Καγιά, μόλις είχα γεννήσει τον Μάξιμο. Μου έχει τύχει να επιλέξω δουλειά και αυτό που είχα ως δεύτερη επιλογή να διαπιστώσω πως τελικά ήταν καλύτερο».

Όσο για το αν θα μπορούσαμε να τη δούμε στην τηλεόραση, σημειώνει:

«Θα μπορούσα να κάνω μία ψυχαγωγική εκπομπή άλλα αυτήν την στιγμή δεν είναι στις προτεραιότητές μου. Αν μεγαλώσουν τα παιδιά και υπάρξει μία ανατρεπτική πρόταση, σίγουρα δεν είμαι αρνητική. 

Η Μαίρη Συνατσάκη με προσέγγισε για να συνεργαστούμε επαγγελματικά. Δεν είμαστε ανταγωνιστικές η μία απέναντι στην άλλη. 

Μας βοήθησε πολύ για να μην ερχόμαστε σε ρήξη. Μιλήσαμε ανοιχτά με τη Μαίρη γιατί δεν ήμαστε οι μονές που δεχθήκαμε επίθεση. Κάποιοι προσπαθούν να προχωρούν μπροστά πατώντας επί πτωμάτων», κατέληξε.

epirusblog.gr
5 of 5
Αθηνά Οικονομάκου: «Φλέρταρα με την επιλόχειο κατάθλιψη. Λύγισα μετά τη γέννηση του Μάξιμου»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 7620806135422894082
item