Άρτα: Ο Νίκος Πορτοκάλογλου με "ΕΝΑ ΦΩΣ ΑΝΑΜΜΕΝΟ" στην Άρτα!

Στα πλαίσια των εκδηλώσεων "Ελευθέρια 2022" που διοργανώνει ο δήμος Αρταίων, ο Νίκος Πορτοκάλογλου έρχεται στην Άρτα στις 24 Ιουνίου στις 21:00 στην πλατεία Σκουφά ...
Ο Νίκος Πορτοκάλογλου, ένας από τους κορυφαίους μουσικούς και τραγουδοποιούς της χώρας μας, στήνει φέτος το καλοκαίρι μια μουσική παράσταση στηριγμένη στα πιο αγαπημένα τραγούδια του αλλά και σε τολμηρούς συνδυασμούς ελληνικών και ξένων εμβληματικών τραγουδιών με τον ιδιαίτερο τρόπο που το κάνει στην τηλεοπτική του εκπομπή, το «Μουσικό Κουτί». Μία γιορτινή παράσταση, αντίδοτο στους δύσκολους καιρούς που περνάμε. 
Υπάρχει άραγε άνθρωπος που να μην έχει τραγουδήσει τραγούδια του σπουδαίου αυτού μουσικού – τραγουδοποιού; Κομμάτια όπως “Τα Καράβια Μου Καίω”, “Μετρώ Τα Κύματα”, “Ότι Δεν Σε Σκοτώνει”, “Κλείνω Κι Έρχομαι”, “Θάλασσα Μου Σκοτεινή”, “Να Με Προσέχεις” είναι απλά μερικά από αυτά.

Συνολικά μετρά 18 προσωπικούς δίσκους, με πιο πρόσφατο τον δίσκο “Εισιτήριο” του 2017 (Feelgood Records). Σε αυτούς συναντάμε συνεργασίες με ονόματα όπως αυτά των Δημήτρη Μητροπάνου, Ελένης Τσαλιγοπούλου, Σάββα Σιάτρα, Φοίβου Δεληβοριά, Ελένης Βιτάλη, Μάνου Ξυδού, Χάρη Κατσιμίχα, Ροβένα Αλευρά, Διονύση Σαββόπουλου, Μανώλη Φάμελλου, Έλλης Πασπαλά ανάμεσα σε άλλα.

​Μαζί του η Βίκυ Καρατζόγλου, ο Βύρων Τσουράπης & οι Ευγενείς Αλήτες. 
Picture
epirusblog.gr
5 of 5
Άρτα: Ο Νίκος Πορτοκάλογλου με "ΕΝΑ ΦΩΣ ΑΝΑΜΜΕΝΟ" στην Άρτα!
epirusblog.gr
5 of 5
Αρτα 8246506762236701239
item