Αναστασία Βοσκανίδου: Μετά τα Bachelor, GNTM, ριάλιτι και πίστες με φοβερό μαγιό διέλυσε τη Βουλιαγμένη. Viral Φωτογραφία

Η Αναστασία Βοσκανίδου από την Αλεξανδρούπολη, από την μέρα που προσπάθησε να μπει στο ριάλιτι μοντέλων Next Top Model Ελλάδας και δεν τα κατάφερε, μπήκε στην καρδιά μας και άρχισε να μας απασχολεί ως οντότητα και περσόνα.

Έγινε ακόμα πιο γνωστή όταν πήρε μέρος στο πρώτο the bachelor, το ριάλιτι αγάπης της τηλεόρασης του Alpha και διεκδίκησε την καρδιά του Παναγιώτη Βασιλάκου!

Η Αναστασία Βοσκανίδου ήταν μάλιστα το πρώτο ραντεβού, που έκανε ο Βασιλάκος πώς bachelor και ήταν η πρώτη γυναίκα που φίλησε.

Έφτασε μία ανάσα από τον τελικό αλλά η χημεία κάπου χάλασε και αποχώρησε!

Κανείς δεν στενοχωρήθηκε ιδιαίτερα αφού το κορίτσι έμεινε ελεύθερο. Η πανύψηλη Σία τελευταία ασχολείται με το τραγούδι, αφού άλλαξε εντελώς επαγγελματικό προσανατολισμό!

Και ενώ αναμένεται να κυκλοφορήσει το νέο της τραγούδι η Αναστασία Βοσκανίδου ξεκίνησε τα πρώτα της μπάνια!

Εκτός από το ύψος το οποίο δεν αφήνει κανέναν να περάσει απαρατήρητη καθότι αντικρίζει τον κόσμο αυτό 180, με τα μαγιό που έχει επιλέξει να φοράει στα πρώτα της μπάνια τραβάει τα βλέμματα σαν μαγνήτης.

Ανύπαρκτο μαγιό με ελάχιστο ύφασμα οριακά καλύπτει τα επίμαχα.

epirusblog.gr
5 of 5
Αναστασία Βοσκανίδου: Μετά τα Bachelor, GNTM, ριάλιτι και πίστες με φοβερό μαγιό διέλυσε τη Βουλιαγμένη. Viral Φωτογραφία
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 2301358265797045467
item