Η κόρη της Angelina Jolie και του Brad Pitt χορεύει και γίνεται viral

Η κόρη της Angelina Jolie και του Brad Pitt, Shiloh Jolie Pitt, έχει αλλάξει πολύ από όταν ήταν παιδί και όπως φαίνεται δεν ακολούθησε τα χνάρια των γονιών της. Η 16χρονη φαίνεται να έχει βρει αυτό που θέλει να κάνει στη ζωή της και όπως όλα δείχνουν, ο χορός είναι η μεγάλη της αγάπη. 

Πρόσφατα και μέσα από το κανάλι της στο YouTube, η Shiloh Jolie Pitt ανάρτησε ένα βίντεο από το χορευτικό που έκανε μαζί με άλλα δύο κορίτσια, χορεύοντας το τραγούδι «Vegas» της Doja Cat. 

Φορούσε ένα απλό μπλουζάκι των Beatles, μαύρο παντελόνι και sneakers και χόρεψε στο κέντρο τραβώντας όλα τα βλέμματα πάνω της.

Σύμφωνα με το Hollywoodlife, άνθρωπος από το στενό φιλικό περιβάλλον της Angelina Jolie είπε ότι η 16χρονη έχει μεγάλο ταλέντο στον χορό, κάτι που οφείλει στη μητέρα της. 

Η ίδια πηγή ανέφερε ότι η Angelina Jolie προσπάθησε πολύ να βοηθήσει τα παιδιά της να βρουν τον δρόμο τους και μάλιστα, τα παρότρυνε να ασχοληθούν με κάποιου είδους τέχνη. 

Η Shiloh Jolie Pitt έχει αγαπήσει τον χορό και όλα δείχνουν ότι θα έχει μέλλον. Όπως δήλωσε το άτομο από το φιλικό τους περιβάλλον: «Η Angelina έχει μείνει έκπληκτη από το πόσο ταλαντούχα είναι η Shiloh, αλλά πιο πολύ της αρέσει να βλέπει πόσο χαρούμενη είναι όταν χορεύει».

epirusblog.gr
5 of 5
Η κόρη της Angelina Jolie και του Brad Pitt χορεύει και γίνεται viral
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 4141319474714711482
item