Η Amber Heard έχει ένα από τα πιο όμορφα πρόσωπα στον κόσμο και το επιβεβαιώνει η επιστήμη

Πρώτες έρχονται η Bella Hadid και η Beyoncé.

Πες ό,τι θέλεις για την Amber Heard, αλλά το πρόσωπό της είναι σχεδόν τέλειο σύμφωνα με τη λεγόμενη Golden Ratio (Χρυσή Αναλογία).

Την ώρα που η υπόθεση της συκοφαντικής δυσφήμισης εναντίον του πρώην συζύγου της Johnny Depp απασχόλησε για εβδομάδες ολόκληρο τον πλανήτη, τα μέσα ενημέρωσης συνεχίζουν να φέρνουν στο φως γεγονότα που εκθέτουν ακόμη περισσότερο την ηθοποιό.

Depp - Heard: Ένορκος της δίκης αποκαλύπτει το στοιχείο που έκανε την Amber να χάσει

Ευτυχώς, δεν είναι όλα άσχημα για τη Heard! Παρά το γεγονός ότι κλήθηκε να πληρώσει 15 εκατομμύρια δολάρια ως αποζημίωση μετά την απόφαση του δικαστηρίου, τουλάχιστον εξακολουθεί να έχει ένα σχεδόν άψογο πρόσωπο, σύμφωνα με τα επιστημονικά πρότυπα.

Ο όρος Χρυσή Αναλογία περιγράφηκε για πρώτη φορά από τους αρχαίους Έλληνες και αναφέρεται σε έναν τύπο αναλογιών που υποτίθεται ότι προσδιορίζουν την πιο τέλεια μαθηματικά όψη.

Το πρόσωπο της Amber Heard αγγίζει την τελειότητα και ιδού οι αποδείξεις!

Χρησιμοποιώντας την ψηφιακή χαρτογράφηση προσώπου, η Βρετανίδα πλαστική χειρουργός Julian De Silva υποστηρίζει ότι το πρόσωπο της Amber Heard αγγίζει το 91,85% της τελειότητας.

Η Χρυσή Αναλογία, που εναλλακτικά υποδηλώνεται με το γράμμα φι (Φ), μπορεί να παρατηρηθεί σε κάθε τρόπο ζωής και σχεδίασης. Και όσο πιο κοντά είναι οι αναλογίες οποιουδήποτε αντικειμένου στο φι, τόσο πιο τέλεια ισορροπημένες φαίνονται.

Η De Silva ανέλυσε 12 σημεία στο πρόσωπο της Heard, χρησιμοποιώντας μια φωτογραφία στο κόκκινο χαλί από το 2016. 

Συγκεκριμένα, μέτρησε τις αναλογίες μεταξύ των ματιών, της μύτης, των χειλιών, του πηγουνιού και της γενικής διαμέτρου του προσώπου της και η βαθμολογία της άγγιξε το 92%!




















Πηγή: Copyright The Associated Press All rights Reserved 2022


Πηγή: Invision

«Οι Έλληνες ανακάλυψαν ότι η αναλογία εμφανίζεται παντού στη φύση και για χιλιάδες χρόνια πιστεύεται ότι κατέχει τη μυστική φόρμουλα των πιο όμορφων προσώπων του κόσμου», είπε ο γιατρός στο US Weekly το 2016.

Και πρόσθεσε:

«Η αναλογία phi 1.618 θεωρείτο από καιρό ότι κρύβει το μυστικό για την ομορφιά, αλλά τώρα με τη χαρτογράφηση του υπολογιστή, μπορούμε να υπολογίσουμε πώς ισχύει για πραγματικές γυναίκες».

Αυτά είναι τα πιο «τέλεια» πρόσωπα στον πλανήτη

Η De Silva, η οποία διευθύνει το Κέντρο Προηγμένης Αισθητικής & Πλαστικής Χειρουργικής Προσώπου στο Λονδίνο, έχει εφαρμόσει την ίδια φόρμουλα σε αμέτρητες διάσημες καλλονές. 

Σύμφωνα με την έρευνά της, η Kim Kardashian έχει τα πιο τέλεια φρύδια της showbiz, η Emily Ratajkowski τα πιο αξιοζήλευτα χείλη, η Kate Moss το πιο σωστό μέτωπο και η Scarlett Johansson τα πιο εντυπωσιακά μάτια.

Ωστόσο, η Bella Hadid σημείωσε την υψηλότερη βαθμολογία συνολικά, με ποσοστό 94,35%, ακολούθησε η Beyoncé με 92,44%, έπειτα η Amber Heard και στην τέταρτη θέση βρέθηκε η Ariana Grande με ποσοστό 91,81%.





epirusblog.gr
5 of 5
Η Amber Heard έχει ένα από τα πιο όμορφα πρόσωπα στον κόσμο και το επιβεβαιώνει η επιστήμη
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 6574433819416907825
item