Άρτα: «Όρθιο» το τοιχίο στο 9ο δημοτικό σχολείο

Ολοκληρώθηκαν, σύμφωνα με ανακοίνωση Τύπου του Δήμου Αρταίων, οι εργασίες αποκατάστασης και ανακατασκευής του εξωτερικού τοιχίου στο 9ο δημοτικό σχολείο, ύστερα από πτώση τμήματος του εξωτερικού τοιχίου που επέφερε η έντονη χειμερινή κακοκαιρία.

«Στον αύλειο χώρο του σχολείου -τονίζεται- βρέθηκε ο αντιδήμαρχος τεχνικών έργων Σωτήρης Χρηστούλης, ο οποίος δήλωσε ικανοποιημένος για την εξέλιξη του έργου αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Ολοκληρώσαμε τις εργασίες αποκατάστασης του τοιχίου μέσα στο χρονοδιάγραμμα που είχαμε προβλέψει. 

Το σημαντικό είναι ότι εξασφαλίσαμε σε παιδιά και εκπαιδευτικούς την ασφάλειά τους. Σε συνάντηση που είχε ο δήμαρχος με τον διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας “Κτιριακές Υποδομές ΑΕ” Αθανάσιο Γιάνναρη, ζήτησε την σύνταξη μελέτης για κατασκευή όλου του τοιχίου της αυλής με στόχο την πρόληψη ανάλογων περιστατικών. 

Η ανταπόκριση ήταν άμεση με την επιτόπια επίσκεψη των μηχανικών της και πλέον θα συντάξουν την σχετική μελέτη, θα χρηματοδοτήσουν και θα υλοποιήσουν τις εν λόγω εργασίες, ενώ στην μελέτη προβλέπεται και η τοποθέτηση ελαυστικοσυνθετικού τάπητα για το γήπεδο του σχολείου».

epirusblog.gr
5 of 5
Άρτα: «Όρθιο» το τοιχίο στο 9ο δημοτικό σχολείο
epirusblog.gr
5 of 5
Αρτα 1609960672546325441
item