Γιάννενα: Πανελλήνια διάκριση για τους εκπαιδευτικούς του 7ου Νηπιαγωγείου στα Σεισμόπληκτα

Η Προϊσταμένη του 7ου Νηπιαγωγείου Ιωαννίνων στα Σεισμόπληκτα κ. Τάλλου Κωνσταντίνα, συντονίστρια του έργου και οι εκπαιδευτικοί κ. Ζιώγου Ευφροσύνη, κ. Μπαφατάκη Κωνσταντίνα, κ. Μπένη Αλεξάνδρα, κ. Τομαρά Χριστίνα και κ. Κλιτσινάρη Κωνσταντίνα, διακρίθηκαν για το πρωτότυπο και καινοτόμο εκπαιδευτικό σενάριο που σχεδίασαν και υλοποίησαν τη φετινή σχολική χρονιά στο Νηπιαγωγείο τους, στα πλαίσια του καινοτόμου ερευνητικού ευρωπαϊκού έργου SALL (School As Living Labs) με θέμα

«Κυκλική οικονομία και διαχείριση αποβλήτων των τροφίμων: μια διδακτική παρέμβαση στο Νηπιαγωγείο με αξιοποίηση της ρομποτικής και της μεθοδολογίας των Ζωντανών Εργαστηρίων (SALL)»

Οι εκπαιδευτικοί, συνεργαζόμενοι άψογα μεταξύ τους, διεκδίκησαν και κέρδισαν μία από τις 10 θέσεις στο Θερινό Σχολείο του έργου (3-8 Ιουλίου 2022) ανάμεσα σε 55 συνυποψήφιες σχολικές μονάδες και των δύο βαθμίδων από όλη την Ελλάδα, καθώς διακρίθηκαν στην Α΄ Φάση (μέσα στις 15) από την οργανωτική Επιτροπή και στη συνέχεια στη Β΄ Φάση (μέσα στις 10) από ψηφοφορία μεταξύ των συμμετεχόντων σχολείων.

epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Πανελλήνια διάκριση για τους εκπαιδευτικούς του 7ου Νηπιαγωγείου στα Σεισμόπληκτα
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 3665512726932072031
item