Θ.Απέργη: «Πάθαινα 4 επιληπτικές κρίσεις τη μέρα – Δάγκωνα τη γλώσσα μου» (βίντεο0

Η αγαπημένη τραγουδίστρια Θωμαή Απέργη, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής της συνέντευξης, μοιράστηκε τις δύσκολες στιγμές που πέρασε με την υγεία της και τις κρίσεις επιληψίας που αντιμετώπισε, αλλά τελικά κατάφερε να ξεπεράσει.

Πιο συγκεκριμένα, η Θωμαή Απέργη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «Θα ήθελα να μοιραστώ πως αντιμετωπίζω πρόβλημα επιληψίας από τα 18 μου χρόνια. Με το που πήγα δηλαδή να σπουδάσω, προέκυψε αυτό. 

Όλη αυτή την περίοδο των χρόνων που με έμαθε το κοινό και κάνω αυτή τη δουλειά το είχα αυτό το πρόβλημα. Κανείς δεν το ήξερε και μάλιστα σε κάποιες περιόδους, λόγω του άγχους, είχα περισσότερες εξάρσεις.

Όταν έκανα το off στη διαδρομή μου, λοιπόν, ήταν μια απόφαση που πάρθηκε μετά από ένα σημείο που έφτασα να έχω συνεχείς κρίσεις. 

Δηλαδή τέσσερις την ημέρα, τις πιο σοβαρού τύπου που έχουν και κάποιες ακόλουθες συνέπειες.

Συνήθως το πάθαινα το πρωί με λιποθυμία και πάντα σε μένα προσωπικά συνοδευόταν με το να δαγκώνω τη γλώσσα μου, σε πολύ άσχημο βαθμό και πολλές φορές έχω πάει στο γναθοχειρουργικό και μετά με απώλεια μνήμης για αρκετό διάστημα».

«Σκέψου πως πάθαινα τέσσερις συνεχόμενες κρίσεις από τις 11 το πρωί μέχρι τις 4 το απόγευμα. Ήμουν μόνη μου και όταν ξυπνούσα, συνήθως έπαιρνα τηλέφωνο, οι γονείς μου αμέσως καταλάβαν τι είχε συμβεί και έρχονταν. 

Ήταν πολύ δύσκολο. Είναι σοβαρό αλλά υπάρχουν αγωγές που μπορούν να βοηθήσουν και το μήνυμα που θέλω να δώσω είναι ότι μπορείς να ζήσεις μια φυσιολογική ζωή.

Το ανακάλυψα μόλις πήγα να σπουδάσω μαζί με τον θυροειδή που βγήκε τότε, μάλλον ήταν ψυχοσωματικό που έφυγα από το σπίτι σαν μοναχοπαίδι. 

Έκτοτε συνέβαινε ανά τακτά χρονικά διαστήματα και ήξερα πάντα ότι οφείλεται στην αϋπνία μου, την κούραση μου και το άγχος μου.

Οι γιατροί δεν μου είπαν ποτέ ότι ήταν γενετικό πρόβλημα αλλά ήταν μάλλον ο τρόπος ζωής μου. Ξέρω δηλαδή ότι αυτοί οι τρεις παράγοντες είναι για μένα κόκκινη σημαία. 

Έχοντας υιοθετήσει σήμερα έναν πιο ήρεμο τρόπο ζωής έχω να πάθω κρίση εδώ και δυο χρόνια» συμπλήρωσε η Θωμαή Απέργη.

Γιατί επέλεξε να περάσει την περίοδο της καραντίνας στην Τήνο; Πώς αντέδρασε ο κόσμος όταν την είδε να εργάζεται ως σερβιτόρα σε τοπικό καφέ;

«Έγραφαν ότι τα παράτησα όλα για τον έρωτα αλλά εντάξει, δεν ήξεραν ότι εμένα μου συνέβαινε αυτό. Δε με στεναχώρησε κάτι γιατί είχα καταλάβει από την αρχή ότι αν θέλεις να κάνεις αυτή τη δουλειά θα ακούσεις και θα διαβάσεις πολλά.

Κι αυτοί οι άνθρωποι τη δουλειά τους κάνουν οπότε η δημοσιότητα στον βαθμό που την έχω βιώσει δε με ενόχλησε» ανέφερε σε άλλο σημείο σχετικά με όσα είχαν γραφτεί για την ίδια και την προσωπική της ζωή.

Όσο για το που βρισκόταν και με τι ασχολούνταν όλο αυτό το διάστημα, η Θωμαή Απέργη αποκάλυψε: «Ήμουν δυο χρόνια στην Τήνο. Δούλευα εκεί σε ένα καφέ, έκανα τα πάντα από σέρβις μέχρι και καφέ έφτιαχνα.

Με βοήθησε πάρα πολύ αυτό που έκανα. Με γείωσε… Με βοήθησε πάρα πολύ όλο αυτό να εξελιχθώ σαν άνθρωπος».

Τέλος, αναφέρθηκε στο νέο «κεφάλαιο» που έχει ανοίξει στη ζωή της, με τις σπουδές στην ψυχολογία, και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο στο μέλλον, το τραγούδι να αποτελεί απλά το χόμπι της.

epirusblog.gr
5 of 5
Θ.Απέργη: «Πάθαινα 4 επιληπτικές κρίσεις τη μέρα – Δάγκωνα τη γλώσσα μου» (βίντεο0
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 2656318318085829300
item