Πρέβεζα: Η 3η Περιφερειακή Διοίκηση Λ.Σ-Ε.Α ευχαριστεί για την επισκευή του πλωτού που θα ενισχύσει την αστυνόμευση της περιοχής.

Τους δωρητές που συνέβαλαν οικονομικά στην επισκευή του πλωτού λιμενικού σκάφους το οποίο βρίσκεται πλέον στη διάθεση του Λιμεναρχείου Πρέβεζας και μαζί με το δεύτερο πλωτό που θα επιχειρεί στη Λιμενική Αρχή Αμφιλοχίας, εντός του Αμβρακικού κόλπου θα αστυνομεύουν καθόλη τη διάρκεια του έτους για την καταστολή της παράκτιας αλιείας, ευχαριστεί η 3η Περιφερειακή Διοίκηση Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής (Λ.Σ-Ε.Α).

Ειδικότερα η Διοίκηση ευχαριστεί θερμά τους κ.κ. ΤΕΦΑ Ηλία και ΤΕΦΑ Ιωάννη , τον κ. ΠΑΤΣΗ Θωμά, την εταιρεία ‘’ΑΝΔΟΜΕΔΑ Α.Ε.’’ που εκπροσωπείται από τον κ. Κοντονάσιο Χαράλαμπο, την εταιρεία‘’ΣΙΟΥΤΑΣ Δ. & ΣΙΑ Ε.Π.Ε’’ που εκπροσωπείται από τον κ. ΣΙΟΥΤΑ Δημήτριο, την εταιρεία ‘’Enalion yacht & travel’’που εκπροσωπείται από τον κ. ΟΥΤΣΑ Παναγιώτη, την εταιρεία ‘’Fyly yachting & travel’’ που εκπροσωπείται από τον κ. ΓΚΟΥΤΟ Μίλτο και την εταιρεία ‘’Synergy yacht sales and consulting ‘’που εκπροσωπείται από την κα ΜΑΥΡΙΔΗ Άντζελα.


Επίσης ο διοικητής Αρχιπλοίαρχος Λ.Σ Ευρυβιάδης Σαπουνάς εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του στην προηγούμενη και τη νυν στρατιωτική ηγεσία για την ενίσχυση του επιχειρησιακού στόλου των πλωτών μέσων στην περιοχή καθώς και τη Λιμενάρχη Πρέβεζας, Αντιπλοίαρχο Λ.Σ. Σταματία Μαργέλη για τις προσπάθειες που καταβάλει για την ανεύρεση πόρων προκειμένου το σύνολο των πλωτών και χερσαίων μέσων της Λιμενικής Αρχής να είναι σε επιχειρησιακή ετοιμότητα και λειτουργία.
epirusblog.gr
5 of 5
Πρέβεζα: Η 3η Περιφερειακή Διοίκηση Λ.Σ-Ε.Α ευχαριστεί για την επισκευή του πλωτού που θα ενισχύσει την αστυνόμευση της περιοχής.
epirusblog.gr
5 of 5
Πρεβεζα 3682234447645511129
item