Πρέβεζα: Αδελφοποίηση του 3ου Γυμνασίου Πρέβεζας και του Γυμνασίου Πελοπίου Ηλείας και φύτευση δέντρων στο καμένο βουνό

Μια όμορφη δράση υλοποιήθηκε από το 3ο Γυμνάσιο Πρέβεζας μέσω του προγράμματος "Τα δέντρα της Πρέβεζας προσφέρουν ανάσα στο καμένο Πελόπιο". Το σχολείο της Πρέβεζας αδελφοποιήθηκε με το Γυμνάσιο Πελοπίου Ηλείας και υλοποίησε αναδάσωση στο καμένο βουνό του χωριού από τις φωτιές του περσυνού καλοκαιριού.

Πιο συγκεκριμένα μέρος στη δράση πήραν 46 μαθητές της β΄γυμνασίου, οι 20 των οποίων ολοκλήρωσαν και παρουσίασαν project στο πολιτιστικό κέντρο «Μπαντούνειο» Πελοπίου.

Υπεύθυνες καθηγήτριες του προγράμματος ήταν οι Γιαννούλη Σοφία, Φιλόλογος και η Βαγγέλη Θάλεια, Μουσικός με τη συνδρομή των Παπαγεωργίου Βασιλικής και Τζανάκη Νικολέττας.

Το 3ο Γυμνάσιο ευχαριστεί θερμά τον Δήμο Πρέβεζας και πιο συγκεκριμένα τον Αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος Γρηγόρη Κουμπή και τον προϊστάμενο του τμήματος Δημήτρη Ντόντορο για την προσφορά των δενδρυλλίων καθώς και τους γονείς Απόστολο Μπανάκο και Ελένη Γιανούλλη για την παραχώρηση ελαιοδέντρων τα οποία και φυτεύτηκαν από τα παιδιά σε διάφορα σημεία του καμένου βουνού.

Επίσης ευχαριστεί τον διευθυντή του Γυμνασίου Δημήτρη Ρούγκα, τον πρόεδρο της κοινότητας Πελοπίου Δημήτρη Στασινόπουλο καθώς και τον κοινοτικό σύμβουλο Βασίλη Χρυσανθακόπουλο για την υποδοχή και την αμέριστη βοήθειά τους.

epirusblog.gr
5 of 5
Πρέβεζα: Αδελφοποίηση του 3ου Γυμνασίου Πρέβεζας και του Γυμνασίου Πελοπίου Ηλείας και φύτευση δέντρων στο καμένο βουνό
epirusblog.gr
5 of 5
Πρεβεζα 995972893344468476
item