Θρίλερ στον ΣΚΑΙ με τη Σπυροπούλου – Ανατροπή μέσα σε ένα 24ωρο


Και όμως υπάρχει ο «κίνδυνος» η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να μείνει χωρίς εκπομπή από τη νέα σεζόν, αφού φαίνεται να μην υπάρχει κενό ούτε το Σαββατοκύριακο στον Σκάι για εκείνη!

spiropoulou2 1 1

Ο τηλεοπτικός σταθμός του Φαλήρου φτιάχνει σιγά σιγά το παζλ του νέου του προγράμματος, αλλά παραμένει ακόμα γρίφος το μεσημέρι του Σαββατοκύριακου.

spiropoulou4 1

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν σκέψεις η μεσημεριανή ζώνη, όπου φέτος προβαλλόταν το «Ολα Γκουντ», να καταργηθεί του χρόνου. 

Μετά και το τέλος της συνεργασίας με το ζεύγος Γκουντάρα  Κάκκαβα, που δεν έφερε τα αναμενόμενα στην τηλεθέαση, ο Σκάι θα καταργήσει τη ζώνη. 

Άλλωστε, ούτε με το ζεύγος Βαρθακούρη πρόκοψε πέρσι. Ο Σκάι, αν αξιοποιήσει τη ζώνη, θέλει μια «οικονομική» παρουσιάστρια για να αναλάβει και τον αγορασμένο τηλεοπτικό χρόνο από τον Φίλιππο Βρυώνη με τα ατελείωτα εμπορικά διαφημιστικά πακέτα.0036 VASILIS STATHOKOSTOPOYLOS KONSTANTINA SPIROPOYLOY 372021

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν είναι οικονομική λύση, καθώς είναι παρουσιάστρια πρώτης γραμμής, άρα κανείς δεν ξέρει τι θα κάνει η «Queen Dina» στον Σκάι. 

Οι αποφάσεις πρόκειται να ληφθούν το προσεχές διάστημα.

epirusblog.gr
5 of 5
Θρίλερ στον ΣΚΑΙ με τη Σπυροπούλου – Ανατροπή μέσα σε ένα 24ωρο
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 724379368912241071
item