Μύκονος 2022: Άρχισαν οι διακοπές των «επωνύμων» στο νησί των Ανέμων

Νέα γυναίκα, μόνη, με «καυτό» μπικίνι τρώει σούσι δίπλα σε πισίνα στη Μύκονο, κάνοντας τους λουόμενους άντρες να… ξερογλείφονται!

Η Κυβέλη Χατζηευστρατίου, η οποία κατέκτησε το μεγάλο έπαθλο στον τελευταίο κύκλο του «Greece’s Next Top Model», απαθανατίστηκε από τους παπαράτσι την ώρα που… ανέβαζε τη θερμοκρασία στα ύψη με το αποκαλυπτικό μαγιό της σε πισίνα παραλιακού bar-restaurant στο νησί των ανέμων.

φ1 2022 06 03T110929.000

Αφού έκανε ηλιοθεραπεία για να… σπάσει η ασπρίλα του χειμώνα, το «καλύτερο μοντέλο της Ελλάδας» -σύμφωνα με το reality του Star- έριξε τη βουτιά του στην πισίνα, τραβώντας πάνω του τα βλέμματα, και κατόπιν άραξε στην ξαπλώστρα και γεύτηκε διάφορων ειδών σούσι.

φ2 93

Δεν είναι, όμως, μόνο η Κυβέλη που χαίρεται αυτές τις μέρες τις ομορφιές της Μυκόνου. 

Ο φωτογραφικός φακός της «Espresso» εντόπισε στο νησί και άλλους celebrities, Ελληνες και διεθνείς. 

Ανάμεσά τους η Νατάσα Θεοδωρίδου, η οποία εθεάθη να βολτάρει στα Ματογιάννια με την παρέα της, τον σχεδιαστή Μάκη Τσέλιο να απολαμβάνει το ηλιοβασίλεμα και τη Μαρίνα Πατούλη με τον στενό της φίλο και γνωστό σχεδιαστή Βλάσση Χολέβα να περνούν μούρλια, είτε μόνοι τους είτε παρέα με έναν κοινό τους φίλο, τον Βασίλη.

φ3 ξεγυρ νατασσα

φ4 31

Στο «πριγκιπάτο» των Κυκλάδων κάνουν διακοπές την τρέχουσα περίοδο και γνωστοί αθλητές όπως ο διεθνής ποδοσφαιριστής Στέφανος Καπίνο, που αγωνίζεται ως τερματοφύλακας στην Αρμίνια Μπίλεφελντ, ο οποίος εντοπίστηκε στα γραφικά μυκονιάτικα στενά με τη γυναίκα του Μιρκέτα Βιδάλη.

φ5 14

epirusblog.gr
5 of 5
Μύκονος 2022: Άρχισαν οι διακοπές των «επωνύμων» στο νησί των Ανέμων
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 8163753060192227421
item