Πρέβεζα: 1η Έκθεση Τοπικών Προϊόντων και Γαστρονομίας στην Πρέβεζα

Aπό 8 έως 10 Ιουλίου το Επιμελητήριο Πρέβεζας στο πλαίσιο της ανάδειξης και προώθησης των τοπικών προϊόντων της Περιφερειακής Ενότητας Πρέβεζας διοργανώνει την 1η Έκθεση Τοπικών Προϊόντων και Γαστρονομίας που θα πραγματοποιηθεί από 8 έως 10 Ιουλίου στο χώρο δίπλα στο Δικαστικό Μέγαρο, στην Παραλία της Πρέβεζας.

Η 1η Έκθεση Τοπικών Προϊόντων και Γαστρονομίας, θα διεξαχθεί σε μία περίοδο πολύ έντονης τουριστικής κίνησης και στοχεύει:

- στην προβολή και ανάδειξη των τοπικών προϊόντων

- την προώθηση νέων ιδεών και προϊόντων

- στην τόνωση της αγοράς.

Το Επιμελητήριο Πρέβεζας απευθύνει κάλεσμα στις επιχειρήσεις-μέλη της Π.Ε. Πρέβεζας που δραστηριοποιούνται στον τομέα της παραγωγής και μεταποίησης τροφίμων & ποτών να συμμετάσχουν ΔΩΡΕΑΝ με περίπτερο στην «1η Έκθεση Τοπικών Προϊόντων και Γαστρονομίας», για να προβάλουν τα προϊόντα τους σε ελληνικό και τουριστικό κοινό.

Οι καλαίσθητοι χώροι που θα διαμορφωθούν, καλύπτουν απόλυτα τις ανάγκες μιας σωστής και ολοκληρωμένης προβολής των επιχειρήσεων.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να καταθέσουν το αργότερο έως την Τετάρτη 29 Ιουνίου 2022 και ώρα 14:00 συμπληρωμένη την αίτηση που υπάρχει στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Πρέβεζας και να αποσταλεί στο email elenarapti@prevezachamber.gr.

Για να λάβει μέρος μια επιχείρηση πρέπει να είναι Ενεργό Μέλος του Επιμελητήριου και να μπορεί εκ του νόμου να εκδώσει τα νόμιμα παραστατικά πώλησης.

Αρωγός στο εγχείρημα είναι η Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος.

Περισσότερες πληροφορίες για την Έκθεση, στα γραφεία του Επιμελητηρίου Πρέβεζας και στο τηλέφωνο 2682029414 εσωτ.4 κα Έλενα Ράπτη.

epirusblog.gr
5 of 5
Πρέβεζα: 1η Έκθεση Τοπικών Προϊόντων και Γαστρονομίας στην Πρέβεζα
epirusblog.gr
5 of 5
Πρεβεζα 6915219992998562956
item