Γιάννενα: Χρυσά Αστέρια για 14 προϊόντα της «Δωδώνης»

Στο πλαίσιο του φετινού διαγωνισμού Superior Taste Awards, του Διεθνούς Ινστιτούτου Γεύσης, η Γαλακτοβιομηχανία «Δωδώνη» απέσπασε σημαντικές διακρίσεις και για τα 14 προϊόντα με τα οποία συμμετείχε, «αποδεικνύοντας για ακόμα μια χρονιά την ανώτερη ποιότητα και γεύση των προϊόντων που παράγει», όπως αναφέρει και στην ανακοίνωσή της.

Με την ανώτατη διάκριση γεύσης (3 χρυσά αστέρια) και με βαθμολογία πάνω από 90% διακρίθηκαν: Το Κατσικίσιο τυρί «Δωδώνη», το γιαούρτι «Δωδώνη», Στραγγιστό με 2% και το «Δωδώνη», Authentic Greek Yoghurt 5%.

Επιπλέον, με την ανώτατη διάκριση των 2 αστεριών, διακρίθηκαν αγαπημένα γιαούρτια όπως: το γιαούρτι «Δωδώνη», Στραγγιστό 8%, το «Δωδώνη» Authentic Greek Yoghurt 10%, το «Δωδώνη» Authentic Greek Yoghurt 0% λιπαρά, το γιαούρτι «Δωδώνη» Ηπειρώτικο Στραγγιστό 6% και 2% λιπαρά.

Παράλληλα, τη διάκριση των 2 αστεριών έλαβε η «Δωδώνη» Φέτα χωρίς λακτόζη καθώς και το νέο «Δωδώνη», Spread με γεύση Φέτα Π.Ο.Π , ένα αλειφώμενο προϊόν φτιαγμένο με την αυθεντική Φέτα Π.Ο.Π. «Δωδώνη», από 100% αιγοπρόβειο γάλα και το γιαούρτι «Δωδώνη»,.

Τέλος, με 1 χρυσό αστέρι βραβευτήκαν τα νέα «Δωδώνη», Με Φρούτα, με φράουλα και ροδάκινο, καθώς και τα Spread με τις γεύσεις Φέτα Π.Ο.Π – κόκκινη πιπεριά και Φέτα με ντομάτα- βασιλικό. 

Δέσμευση

Ο Μιχάλης Παναγιωτάκης, CEO της «Δωδώνης», δήλωσε: «Οι διακρίσεις και δη οι διεθνείς, επισφραγίζουν κι ενδυναμώνουν τη δέσμευση να συνεχίσουμε να παράγουμε 100% ελληνικά, αγνά προϊόντα με κύριο μέλημα την άριστη ποιότητα και μοναδική γεύση, που μας κάνει να ξεχωρίζουμε τόσο στην εγχώρια όσο και στη διεθνή αγορά. 

Αυτές οι νέες επιβραβεύσεις τοποθετούν τα προϊόντα «Δωδώνη», ανάμεσα σε παγκοσμίως κορυφαία προϊόντα αποδεικνύοντας πως η αυθεντική και ποιοτική γεύση της «Δωδώνη», μεταφέρεται και αναγνωρίζεται. 

Δέσμευσή μας για το μέλλον, αποτελεί το να συνεχίσουμε να προσφέρουμε το καλύτερο στους καταναλωτές που μας εμπιστεύονται καθημερινά, με σύγχρονες μεθόδους παραγωγής, ευθυγραμμισμένες με τα διεθνή πρότυπα.»

epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Χρυσά Αστέρια για 14 προϊόντα της «Δωδώνης»
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 1345061637429886351
item