Θεσπρωτία: Υπογραφή σύμβασης για την ενεργειακή αναβάθμιση 1ου Γυμνασίου και 1ου Λυκείου Ηγουμενίτσας

Υπεγράφη με την Ανάδοχο Εταιρεία «ΦΕΙΔΙΑΣ ΑΤΕ» η σύμβαση για ένα ακόμη έργο ενεργειακής αναβάθμισης με τίτλο «Ενεργειακή αναβάθμιση κτηριακού συγκροτήματος 1ου Γυμνασίου και 1ου Λυκείου Ηγουμενίτσας», προϋπολογισμού ύψους 1.753.157,83€, ενταγμένο στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα ΗΠΕΙΡΟΣ 2014-2020 του ΕΣΠΑ (ΑΔΑ: 65ΚΟ7Λ9-8ΘΤ).

Η κατασκευή του έργου αφορά σε παρεμβάσεις εξοικονόμησης ενέργειας στο κτιριακό συγκρότημα το οποίο στεγάζει τις σχολικές μονάδες του 1ου Γυμνασίου και του 1ου Λυκείου Ηγουμενίτσας, επιφάνειας 3.241,67 m2, καθώς και στα απαιτούμενα από την υλοποίηση του τεχνικού έργου υποδομής έξοδα σύνδεσης με το δίκτυο του ΔΕΔΔΗΕ.

Κατά τη υπογραφή της σύμβασης, ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας κ. Ιωάννης Λώλος δήλωσε την ικανοποίησή του για την κατασκευή ενός εξαιρετικά σημαντικού έργου, σε μια εποχή που η ανάγκη μείωσης της ενεργειακής κατανάλωσης κρίνεται περισσότερο από ποτέ επείγουσα και επιβεβλημένη, όπως είπε χαρακτηριστικά. 

Ευχαρίστησε δε τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Κωνσταντίνο Τσουμάνη και τους υπηρεσιακούς παράγοντες της Διεύθυνσης για την ολοκλήρωση των διαδικασιών συμβασιοποίησης καθώς και τη μετέπειτα παρακολούθηση υλοποίησης του έργου. 

Απευθυνόμενος στον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας, εξέφρασε την ευχή οι εργασίες να υλοποιηθούν απρόσκοπτα και εντός χρονοδιαγράμματος, ώστε η μαθητική και εκπαιδευτική κοινότητα να λειτουργήσουν σύντομα σε βέλτιστες συνθήκες.

epirusblog.gr
5 of 5
Θεσπρωτία: Υπογραφή σύμβασης για την ενεργειακή αναβάθμιση 1ου Γυμνασίου και 1ου Λυκείου Ηγουμενίτσας
epirusblog.gr
5 of 5
Ήγουμενίτσα 918923763671737128
item