Άρτα: "Παίζουμε τους δολοφόνους"....η νέα παράσταση της θεατρικής ομάδας των αστυνομικών της Άρτας (vd)

Πρεμιέρα κάνει την Πέμπτη 19 Μαϊου στην Αίθουσα "Διώνη" στο Εκθεσιακό Κέντρο Άρτας, το θεατρικό έργο "Παίζουμε του δολοφόνους" που παρουσιάζει η "Υπόθεσις 19", η Θεατρική Ομάδα της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Άρτας, σε σκηνοθεσία Αφροδίτης Κατσαούνου...
Μια παρέα νεόπλουτων, αποφασίζει ένα βράδυ να παίξει ένα αστυνομικό παιχνίδι στο σπίτι του Τσαρλς Έτζουερθ. Όλα αρχίζουν ομαλά. 
Οι καλεσμένοι διασκεδάζουν με τα διάφορα τρικ του παιχνιδιού ως τη στιγμή που ένα τρομερό περιστατικό, μια δολοφονία, έρχεται να διακόψει το γλέντι τους και η δραματική πλοκή αρχίζει. 
Το παιχνίδι μετατρέπεται σε πραγματική αστυνομική έρευνα, καθώς η ντετέκτιβ Μόλλι Ρόμπερτσον της Σκότλαντ Γιαρντ, καταφθάνει στο σπίτι. Θα ανακρίνει όλους τους καλεσμένους, τους οικοδεσπότες και το προσωπικό. 
Η διαλεύκανση του εγκλήματος είναι δύσκολη, μιας και όλοι φαίνεται ότι είχαν κάποιου είδους κίνητρο για το έγκλημα.

"Υπόθεσις 19": Η Θεατρική Ομάδα της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Άρτας
Picture
​Το 2019 η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Άρτας ίδρυσε θεατρική ομάδα με σκοπό τη δημιουργική ενασχόληση των συναδέλφων μας και τη συμμετοχή τους στα θεατρικά δρώμενα της πόλης μας.

Και το όνομα αυτής "Υπόθεσις 19", άλλη μια δυσκολη υπόθεση που καλούμαστε να φέρουμε εις πέρας ως Αστυνομικοί, αλλά είμαστε πεπεισμένοι ότι η έκβασή της θα είναι θετική.

Ο Έλληνας Αστυνομικός αποδεικνύει περίτρανα για ακόμη μία φορά ότι αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της κοινωνίας και εκτός της κύριας αποστολής του που είναι η προστασία του πολίτη, συμμετέχει ενεργά στο πολιτιστικό και κοινωνικό γίγνεσθαι.

"Παίζουμε τον δολοφόνο"​
Picture
Παραστάσεις: 19,20 και 22 Μαϊου και 27, 28 και 29 Μαϊου

Ώρα: 21:15

Αίθουσα Διώνη (Εκθεσιακό Κέντρο Άρτας)

Οικονομική ενίσχυση: 5 ευρώ

Προπώληση: Βιβλιοπωλείο "Η πολυθρόνα του Νίτσε"
Δείτε το τρέιλερ:
epirusblog.gr
5 of 5
Άρτα: "Παίζουμε τους δολοφόνους"....η νέα παράσταση της θεατρικής ομάδας των αστυνομικών της Άρτας (vd)
epirusblog.gr
5 of 5
Αρτα 6793709833307480309
item