Πρεμιέρα Top Gun: Πως έφτασε ο Τομ Κρουζ στο ύψος της Κέιτ Μίντλετον;

Η Daily Mail ασχολήθηκε χθες με τη διαφορά ύψους ανάμεσα στον Τομ Κρουζ και την Κέιτ Μίντλετον, αφού η ίδια φορούσε και ψηλά τακούνια στη πρεμιέρα του Top Gun: Macerick στο Λονδίνο και άρα το ύψος της ξεπερνούσε το 1,82 και παρ’όλα αυτά οι δυο ηθοποιοί φαινόντουσαν να είναι στο ίδιο ύψος.

Ο Τομ Κρουζ έδωσε στην Κέιτ Μίντλετον ένα χέρι βοήθειας καθώς ανέβαιναν τη σκάλα του κόκκινου χαλιού και εμφανίστηκε σχεδόν στο ίδιο ύψος με εκείνη καθώς ανέβαιναν τα σκαλιά δίπλα-δίπλα.

Πολύ πιο ψηλή η Κέιτ Μίντλετον αλλά χθες φαινόταν σχεδόν ένα ύψος με τον Τομ Κρουζ

Ναι, ο Τομ Κρουζ δεν φαινόταν χθες πιο ψηλός από την Κέιτ Μίντλετον, ούτε ήταν ακριβώς ένα ύψος. Φαινόταν ελάχιστα πιο κοντός από την δούκισσα του Κέιμπριτζ, αλλά και πάλι αυτό… προκαλεί απορίες, καθώς το φυσιολογικό θα ήταν να είναι… πολύ πιο κοντός από την Κέιτ Μίντλετον.

Οπως γράφει η Daily Mail, υπάρχει ευρέως η πεποίθηση ότι ο Τομ Κρουζ φοράει… ανυψωτικά στα παπούτσια του. 

Χθες στην πρεμιέρα φορούσε ένα εκπληκτικό tuxedo και παπούτσια με φαινομενικά ένα κανονικό προς το ψηλό τακούνι. Τι άλλο όμως μπορεί να έκρυβε το παπούτσι και το πατζάκι του παντελονιού του;

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που παρατηρείται και σχολιάζεται το διαρκώς μεταβαλλόμενο ύψος του Τομ Κρουζ, ο οποίος και στο παρελθόν έχει εμφανιστεί να είναι ένα ύψος με πολλές από τις ψηλότερες συμπρωταγωνίστριές του σε εκδηλώσεις, προκαλώντας εικασίες ότι φοράει παπούτσια με ειδικά… ανυψωτικά.

Πρόκειται για ένθετους πάτους παπουτσιών, γράφει η Daily Mail, που μπορούν να τοποθετηθούν μέσα σε ένα παπούτσι για να σηκώσουν τη φτέρνα του χρήστη, δίνοντάς του λίγο επιπλέον ύψος και κάνοντάς τον να φαίνεται ψηλότερος.

Top Gun: Maverick, το remake με τον Τομ Κρουζ που αποθεώνουν όλοι

Σε ότι αφορά στην ταινία, έχει εισπράξει διθυραμβικές κριτικές με κάποια μάλιστα να σημειώνει πως είναι σαφώς βελτιωμένο από την αρχική ταινία του 1986 «με κάθε πιθανό τρόπο».

Ο Τομ Κρουζ, ο οποίος είναι διάσημος για το γεγονός ότι κάνει μόνος του τις δύσκολες σκηνές, χωρίς κασκαντέρ, λέγεται ότι εκπαιδεύτηκε για να αντέχει τη δύναμη των G-force και πέταξε με πραγματικά μαχητικά αεροσκάφη!

Ο Τομ Κρουζ – που υποδύεται τον Pete ‘Maverick’ Mitchell – υποβλήθηκε σε πλήρες πρόγραμμα εκπαίδευσης επιβίωσης στην αεροπορία πριν ανέβει στο F-18 του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ, όπως και οι συμπρωταγωνιστές του.

Προετοιμάστηκαν για τα υπερηχητικά αεροσκάφη πετώντας πρώτα με μια σειρά από μικρά αεροπλάνα επί πολλούς μήνες.

Είναι γνωστή στον Τύπο η επιμονή του Τομ Κρουζ να γυρίζει μόνος του όλες τις σκηνές, ενώ και ο ίδιος σε συνέντευξή του είχε πει ότι αρνήθηκε να συνεχίσει τη συζήτηση για επιστροφή του Top Gun αν δεν πετούσαν με πραγματικά αεροπλάνα.

Έχει γίνει πολύς λόγος για την επιμονή του Τομ σε πραγματικές σκηνές πτήσης, χωρίς CGI. Έχει πει σε πολλές συνεντεύξεις ότι αρνήθηκε να μιλήσει καν για τη συνέχεια του Top Gun αν δεν πετούσαν με πραγματικά αεροπλάνα.


epirusblog.gr
5 of 5
Πρεμιέρα Top Gun: Πως έφτασε ο Τομ Κρουζ στο ύψος της Κέιτ Μίντλετον;
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 3898102918060601472
item