The Voice – Joanne: H νόσος Στάργκαρντ, η υπέροχη σχέση με τους γονείς της και η επιθυμία της να διαγωνιστεί στη Eurovision

Μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή Ελένη και τη δημοσιογράφο Γεωργία Ευσταθίου παραχώρησε η Joanne Γεωργακοπούλου, την οποία γνωρίσαμε από το The Voice του 2021, στο οποίο αναδείχθηκε και η μεγάλη νικήτρια.

Ερωτηθείσα πώς νιώθει που στα 21 της χρόνια έχει κερδίσει στο The Voice και τα τραγούδια της έχουν γνωρίσει μεγάλη επιτυχία, απάντησε: «Όλα έγιναν τόσο γρήγορα που δεν το έχω συνειδητοποιήσει. 

Είναι περίεργο, αλλά είμαι ευγνώμων που είχα την ευκαιρία και μου έχουν δοθεί τόσα πράγματα».

Σχετικά με το πώς αποφάσισε να δηλώσει συμμετοχή στο «The Voice», εξήγησε: «Ήμουν στο σπίτι μίας φίλης μου, κάναμε ένα karaoke night και μου λέγανε “γιατί δε δηλώνεις συμμετοχή στο Voice;”. Εγώ τους είπα “δεν υπάρχει περίπτωση, ντρέπομαι, δεν είμαι για τέτοια πράγματα”. 

Η φίλη μου είχε ανεβάσει στα social media ένα βίντεο, κάποιος το είδε και το έστειλε στην παραγωγή. Από την παραγωγή της έστειλαν μήνυμα για εμένα, αν θέλω, να δηλώσω συμμετοχή. Οπότε αποφάσισα να πάω».

Για το πώς αντέδρασαν οι γονείς της, όταν τους είπε ότι επιθυμεί να ασχοληθεί με το τραγούδι, τόνισε: «Οι γονείς μου, ως καλλιτέχνες, είναι πάντα πολύ υποστηρικτικοί. 

Είμαστε αντισυμβατική οικογένεια και το χαίρομαι αυτό. Πάντα με συμβουλεύουν και με στηρίζουν. 

Όταν ακούμε ραδιόφωνο με τον μπαμπά μου και παίζει το τραγούδι μου, ενθουσιάζεται, χορεύει, είναι πολύ γλυκούλης. Έχουμε μία τέλεια σχέση, τη χτίσαμε μέσα στα χρόνια, γιατί πέρασα μία τρελή εφηβεία.

Είμαστε πολύ ανοιχτοί μεταξύ μας, τα συζητάμε όλα, δεν τους κρύβω πράγματα, δεν έχω και λόγο να τους κρύψω».

Όσον αφορά την ασθένεια που την ταλαιπωρεί από μικρή ηλικία, η Joanne δήλωσε: «Στα 15 μου διαγνώστηκα με τη νόσο στάργκαρντ. 

Είναι εκφύλιση της οχράς κηλίδας, επηρεάζει το κεντρικό σύστημα της όρασης, δεν μπορείς να εστιάσεις πολύ καλά, τα βλέπεις όλα πολύ θολά. 

Κάποια στιγμή, συνειδητοποίησα ότι δεν βλέπω τίποτα. Νόμιζα ότι ήταν ο αστιγματισμός μου. Πήγα στον οφθαλμίατρο, αλλά δεν έβρισκε κάτι, γιατί ο οφθαλμίατρος δεν μπορεί να το βρει αυτό. Με έστειλε σε ένα ειδικό κέντρο.

Στην αρχή ένιωθα περίεργα, γιατί δεν το είχα ακούσει ξανά, δεν ήξερα τι είναι, δεν ήξερα τι θα κάνω, είναι και εκφυλιστική, οπότε δεν ξέρεις πόσο μπορεί να προχωρήσει. 

Μετά το ξεπέρασα, πλέον ούτε που το σκέφτομαι. Κάνω πολύ αυτοσαρκασμό και πλάκα πάνω σε αυτό. Θεωρώ πως ό,τι έχουμε, πρέπει να το γελάμε και λίγο».

Τέλος, η ανερχόμενη τραγουδίστρια εξέφρασε την επιθυμία της να διαγωνιστεί στη Eurovision: «Θα ήθελα κάποια στιγμή να είχα την ευκαιρία να εκπροσωπήσω στη Εurovision είτε την Ελλάδα είτε την Κύπρο, γιατί είναι κάτι που θέλω πάρα πολύ να το ζήσω».

epirusblog.gr
5 of 5
The Voice – Joanne: H νόσος Στάργκαρντ, η υπέροχη σχέση με τους γονείς της και η επιθυμία της να διαγωνιστεί στη Eurovision
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 1516557488123741712
item