Βάνα Μπάρμπα: Η οργισμένη ανάρτηση για την stalker της - «Φοβάμαι μην μου κάνει κακό»

Μία ανάρτηση σχετικά με την γυναίκα που την παρενοχλεί τα τελευταία χρόνια έκανε η Βάνα Μπάρμπα.

Με αφορμή την αποκάλυψη της Άννας Κορακάκη σχετικά με την stalker της, η ηθοποιός αναφέρθηκε σε μία γυναίκα, η οποία την ενοχλεί τα τελευταία πέντε χρόνια, ασταμάτητα.

«Καλημέρα σε όλους..με χαμόγελο και αγάπη όλα περνούν.Θα ήθελα να δημοσιοποιήσω ένα θέμα που εδώ και 5 χρόνια με κυνηγά. Στην αρχή σιγά σιγά, μα τα τελευταία χρόνια βασανιστικά πλέον. 

Πήρα την απόφαση βλέποντας την ολυμπιονίκη μας, κα Κορακάκη, στο τι πέρασε και επιτέλους η Δικαιοσύνη την προστάτεψε από ανθρώπους ψυχικά αρρώστους... Υπάρχει μια γυναίκα ονομάζεται Σάντυ Χριστοδούλου.

Έτσι λέει.. Έχω καταθέσει ασφαλιστικά εναντίον της, καθώς και μυνήσεις. Δέχομαι 200 τηλ την ημέρα, παρενόχληση και στο παιδί μου. Καθώς τελευταία έφτασε και στους γονείς μου. 

Δεν περιμένω στιγμή άλλο. Παρακαλώ να δικασεί, πριν κάνει κακό σε 'μένα ή στους ανθρώπους που αγαπώ. 

Έφτασε να βάλει έξω από το σπίτι μου ένα περίεργο βαρέλι με ένα λουλούδι το πήγα αστυνομία.. Είχε βενζίνη μέσα. Παρακαλώ όσοι περνάτε τέτοια θέματα σοβαρά με άρρωστους ανθρώπους, αμέσως αστυνομία», έγραψε στην ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

Δείτε τη δημοσίευση:

vanabarba

Σε δεύτερη δημοσίευση στη συνέχεια, τόνισε: «Επίσης παρακαλω ο νόμος να μας προστατεύσει ουσιαστικά πιο δεσμευτικά εναντίον τους. Αρχίζω να νιώθω φόβο .. Είδα τι έβγαλε πρόσωπο της η κοπέλα και σήμερα τρόμαξα. 

Έχω ακριβώς το ίδιο εξάνθημα από την πίεση. Φτάνει πια, εδώ και τώρα, πάρτε τους από τις ζωές μας και όσοι έχουν τέτοιο θέμα ας μιλήσουν τώρα... πριν είναι αργά. Σας ευχαριστω πολύ για την κατανόηση».

vana2_2



Η ηθοποιός μίλησε και στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» σχετικά με το συμβάν και δήλωσε στη Ναταλία Γερμανού πως θα καταθέσει ξανά ασφαλιστικά μέτρα τη Δευτέρα: «Είναι βιασμός αυτό το πράγμα. Έρχεται κάτω από το σπίτι, με παρακολουθεί. Σκεφτόμουν ότι έπρεπε να τη συγχωρέσω, όμως έφτασε μέχρι και στο σημείο να πάρει τον πατέρα μου και το παιδί μου τηλέφωνο». 

epirusblog.gr
5 of 5
Βάνα Μπάρμπα: Η οργισμένη ανάρτηση για την stalker της - «Φοβάμαι μην μου κάνει κακό»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 2380278300610065282
item