Αντελίνα Βαρθακούρη: Αυτός είναι ο λόγος που δεν ανεβάζει φωτογραφίες της στα social media

Η Αντελίνα Βαρθακούρη πήρε την απόφαση να απέχει από την τηλεόραση, ύστερα από το τέλος της εκπομπής στον ΣΚΑΪ που παρουσίαζε την περσινή σεζόν με το Χάρη Βαρθακούρη.

Όλο αυτό το διάστημα, η όμορφη παρουσιάστρια απέχει συνειδητά και από τα φώτα της δημοσιότητας, κάνοντας ελάχιστες αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και καμία δημόσια εμφάνιση. 

Το απόγευμα της Τετάρτης, η Αντελίνα Βαρθακούρη προχώρησε σε ένα Q&A στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram όπου απάντησε για τον λόγο που δεν ανεβάζει πλέον δικές της φωτογραφίες αλλά και γιατί δεν θέλει πλέον να βρίσκεται μπροστά στα φώτα της showbiz.

«Δεν ανεβάζω φωτογραφίες μου, όχι γιατί κρύβομαι αλλά γιατί δεν αισθάνομαι αυτή την ανάγκη. 

Έναν χρόνο περίπου που είμαι εκτός τηλεόρασης, ήθελα έτσι εφόσον ήρθαν οι καταστάσεις, να πάρω ουσιαστική απόσταση από οποιαδήποτε έκθεση και να εκμεταλλευτώ τον χρόνο για γνώση και για την οικογένειά μου» αποκάλυψε η παρουσιάστρια.

«Τι νόημα έχει μια κενή, άσκοπη δημοσιότητα; Είναι σπουδαίο να μπορείς να ξεχωρίσεις πότε πρέπει ή θέλεις να κάνεις δυο βήματα πίσω (ως προς τη δημοσιότητα) και δυο βήματα μπροστά ως προς τη γνώση του εαυτού σου. 

Η δημοσιότητα αν υπάρχει απλώς για να υπάρχεις είναι ένα σκουπίδι που μυρίζει άσχημα. Αυτή τη χρονιά δεν είχα να πω απολύτως τίποτα απλώς παρατηρούσα και συνεχίζω να παρατηρώ» τόνισε η Αντελίνα Βαρθακούρη.

epirusblog.gr
5 of 5
Αντελίνα Βαρθακούρη: Αυτός είναι ο λόγος που δεν ανεβάζει φωτογραφίες της στα social media
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 4092345793144669945
item