Γιάννενα: Ολοκληρώθηκε η απορρόφηση της SEP Markets στα Γιάννενα από την Ελληνικές Υπεραγορές Σκλαβενίτης

Ολοκληρώθηκε η απορρόφηση από την Ελληνικές Υπεραγορές Σκλαβενίτης των 9 από τα συνολικά 11 καταστήματα της γιαννιώτικης αλυσίδας SEP Markets – Παπαδόπουλος.

Από τις 20 Μαΐου τα 9 καταστήματα της τοπικής αλυσίδας σούπερ μάρκετ των Ιωαννίνων προστέθηκαν στο δίκτυο του leader του κλάδου των σούπερ μάρκετ και έτσι στην ηπειρωτική πρωτεύουσα διαθέτει πλέον 11 σημεία πώλησης, συνυπολογίζοντας και τα 2 καταστήματα με ταμπέλα Σκλαβενίτης, στο 1ο χλμ. Ε.Ο. Ιωαννίνων και στη Λεωφόρο Γράμμου.

«Τα νέα καταστήματα διαθέτουν ήδη μεγάλη ποικιλία προϊόντων, άριστης ποιότητας, σε τιμές “τόσο φθηνά όσο πουθενά”, όπως ισχύει και σε όλα τα υπόλοιπα καταστήματά μας» αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση της Σκλαβενίτης.

Οι συνολικά 160 εργαζόμενοι των 9 καταστημάτων της αλυσίδας SEP Markets – Παπαδόπουλος έχουν ήδη ενταχθεί στην Σκλαβενίτης, που πλέον κατέχει την πρωτοκαθεδρία σε επίπεδο δικτύου στην πόλη των Ιωαννίνων.

Η ολική ανακαίνιση των καταστημάτων, που βρίσκονται κυρίως στο κέντρο της πόλης, προγραμματίζεται να ολοκληρωθεί στα μέσα Ιουλίου και έως τότε η εξωτερική σήμανση θα είναι «SEP Παπαδόπουλος».

Εκτός deal έμειναν το κατάστημα της SEP Παπαδόπουλος στην Αβέρωφ και το κατάστημα που άνοιξε πριν από ενάμιση στη συμβολή των οδών Δωδώνης και Νάξου.

Τα καταστήματα του δικτύου της SEP Markets που απορροφά η Σκλαβενίτης βρίσκονται:

– Παναγιώτη Ασημακόπουλου 27 & Ευαγόρα Παλληκαρίδη (Κάτω Νεοχωρόπουλο)

– Θωμά Πασχίδη 66-68

– Λεωφόρος Γεωργίου Παπανδρέου 64

– Βαλαωρίτου 14

– Μιχαήλ Αγγέλου 53

– Λεωφόρος Δωδώνης 66

– Μεγάλου Αλεξάνδρου 1 & Πετροπουλάκη 2

– Εθνικής Αντιστάσεως 44

– Στρατηγού Ιωάννου Βογιάννου 29 & Μόσχως Τζαβέλλα

Η SEP Markets είναι µία οικογενειακή επιχείρηση την οποία «τρέχει» η τρίτη γενιά της οικογένειας Παπαδοπούλου, που δραστηριοποιείται στο χώρο του εμπορίου από το 1925, µε επικεφαλής τον Σίµο Παπαδόπουλο.

epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Ολοκληρώθηκε η απορρόφηση της SEP Markets στα Γιάννενα από την Ελληνικές Υπεραγορές Σκλαβενίτης
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 9039493822230563615
item