Επανασύνδεση για τον Sean Penn και τη Leila George έναν μήνα μετά το διαζύγιό τους;

Ο Sean Penn και η Leila George εμφανίστηκαν πριν λίγες μέρες μαζί στα γυρίσματα της νέας ταινίας του ηθοποιού, κάνοντας πολλούς να μιλούν για επανασύνδεση.

Πιο αναλυτικά, έναν μήνα αφού οριστικοποιήθηκε το διαζύγιό τους, οι δυο τους εθεάθησαν και φωτογραφήθηκαν να είναι πολύ φιλικοί μεταξύ τους, ενώ έπαιζαν και αγκάλιαζαν τον σκύλο που είχαν υιοθετήσει μαζί το 2017.

Ο Penn καθόταν με την πρώην σύζυγό του κατά τη διάρκεια των διαλειμμάτων του, με τον ηθοποιό να είναι ντυμένος με τα ρούχα του χαρακτήρα του και τη George να είναι ντυμένη με φόρμα και sneakers.

Ύστερα από την ανακοίνωση του χωρισμού τους, οι δυο τους έχουν εμφανιστεί πολλές φορές μαζί, ενώ ο Penn ήταν εκείνος που πήρε την ευθύνη που χάλασε ο γάμος τους. 

«Ήμασταν παντρεμένοι τυπικά για έναν χρόνο, όμως για 5 χρόνια ήμουν πολύ αμελής", είχε δηλώσει ο ηθοποιός, προσθέτοντας πως "επέτρεψα στον εαυτό μου να σκέφτεται πως η θέση μου σε τόσα άλλα πράγματα ήταν πολύ σημαντική και αυτό περιελάμβανε η θέση μου να είναι τελείως καταθλιπτική και οδηγούμενη στο αλκοόλ και στα υπνωτικά στις 11 το πρωί, παρακολουθώντας τα νέα, την εποχή του Trump, παρακολουθώντας αυτό απελπισμένος».

Παρά τον χωρισμό τους, η George εξακολουθεί να δουλεύει στον φιλανθρωπικό οργανισμό του Penn και αυτή την περίοδο ασχολείται με τα θέματα που αφορούν τον πόλεμο στην Ουκρανία.

epirusblog.gr
5 of 5
Επανασύνδεση για τον Sean Penn και τη Leila George έναν μήνα μετά το διαζύγιό τους;
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 4884821506157288431
item