Ήπειρος: Prowein 2022 - «Κέρδη» για τις οινοποιητικές επιχειρήσεις της Ηπείρου

Με 6 επιχειρήσεις Οίνων και Ποτών, «εκπροσωπήθηκε» η Περιφέρεια Ηπείρου στη Διεθνή Έκθεση Οίνων και Ποτών Prowein 2022. που πραγματοποιήθηκε στο διάστημα 15-17 Μαίου στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας. 

Η Έκθεση προσέλκυσε περισσότερους από 57.000 οινοποιούς από όλο τον κόσμο και 38.000 εμπορικούς επισκέπτες από 145 χώρες.

Όπως ανέφερε ο Έλληνας Γενικός Πρόξενος στο Ντίσελντορφ κ. Βασίλης Κοΐνης, το ενδιαφέρον για το Ελληνικό κρασί αυξάνεται συνεχώς για τρεις κυρίως λόγους: Την ποικιλία, την ποιότητα και την καινοτομία. 

Ο Γενικός Πρόξενος επισκέφτηκε το περίπτερο της Περιφέρειας, συνομίλησε με τους εκπροσώπους των επιχειρήσεων που συμμετείχαν στην αποστολή, εκφράζοντας την ικανοποίησή του για το δυναμισμό που αναπτύσσουν οι Ηπειρωτικές παραγωγικές μονάδες.

Το περίπτερο της Περιφέρειας επισκέφτηκε μεγάλος αριθμός εμπορικών επισκεπτών, με τις επιχειρήσεις της Ηπείρου να συνάπτουν σημαντικές εμπορικές συμφωνίες, που δημιουργεί θετικές προοπτικές για τις ίδιες, αλλά και γενικά για τον κλάδο.

Το συντονισμό της συμμετοχής της Περιφέρειας Ηπείρου, είχε η Προϊσταμένη Προώθησης και Προβολής των Αγροτικών Προϊόντων κα Σοφία Φούκη.

• H συμμετοχή υποστηρίχθηκε και διοργανώθηκε από την Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου (Εnterprice Greece).

epirusblog.gr
5 of 5
Ήπειρος: Prowein 2022 - «Κέρδη» για τις οινοποιητικές επιχειρήσεις της Ηπείρου
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 1670742459290496045
item