Η Priyanka Chopra και ο Nick Jonas μας συστήνουν για πρώτη φορά την κόρη τους!

Με αφορμή την Ημέρα της Μητέρας, η Priyanka Chopra ανέβασε στο Instagram την πρώτη φωτογραφία της κόρης της, Malti Marie Chopra Jonas την οποία απέκτησε με τον σύζυγό της, Nick Jonas και τη συνόδευσε με ένα συγκινητικό κείμενο σχετικό με τους πρώτους μήνες της ζωής της.

«Σ’αυτήν την Ημέρα της Μητέρας, δεν μπορούμε παρά να κάνουμε μία ανασκόπηση στους τελευταίους μήνες και το τρενάκι στο οποίο βρισκόμαστε που, το γνωρίζουμε πια, έχουν βρεθεί τόσοι άνθρωποι», έγραψε στη λεζάντα η ηθοποιός.

Και συνέχισε: «Έπειτα από περισσότερες από 100 μέρες στη θερμοκοιτίδα, το κοριτσάκι μας επιτέλους είναι σπίτι. Το ταξίδι κάθε οικογένειας είναι μοναδικό και απαιτεί συγκεκριμένο επίπεδο πίστης, κι ενώ το δικό μας ήταν δύσκολο για μερικούς μήνες, εκ των υστέρων είναι ξεκάθαρο το πόσο πολύτιμη και τέλεια είναι η κάθε στιγμή.

Είμαστε πανευτυχείς που το κοριτσάκι μα είναι επιτέλους σπίτι, και θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε κάθε γιατρό, νοσηλεύτρια και ειδικό στα νοσοκομεία Rady Children’s La Jolla και Cedar Sinai του Los Angeles, οι οποίοι έδρασαν με αυταπάρνηση. 

Το νέο κεφάλαιο της ζωής μας ξεκινά τώρα, και το κοριτσάκι μας είναι πραγματικά σκληρό καρύδι», ολοκλήρωσε.

Η Chopra και ο Jonas απέκτησαν τη Mati μέσω παρένθετης μητέρας και περνούν υπέροχα όλοι μαζί. Ήθελαν καιρό να γίνουν γονείς και επιτέλους τα κατάφεραν. Τώρα, θέλουν να ζήσουν αυτήν τη νέα τους εποχή όσο πιο ιδιωτικά γίνεται.»

epirusblog.gr
5 of 5
Η Priyanka Chopra και ο Nick Jonas μας συστήνουν για πρώτη φορά την κόρη τους!
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 5043669736318036153

Τα καλύτερα

item