Πρέβεζα: Preveza Jazz Festival -Αύριο με τον Πορτοκάλογλου στο Β’ Λύκειο ! Σήμερα Σάββατο στην Πλατεία Ανδρούτσου !

Λόγω έκτακτων καιρικών συνθηκών και προκειμένου να χαρούμε χωρίς …βροχούλα τις συναυλίες της Κυριακής το Preveza Jazz Festival μεταφέρεται για την Κυριακή 29 Μαΐου στην Αίθουσα εκδηλώσεων του Β’ Λυκείου. 

Οι πόρτες ανοίγουν στις  21.30.

Σήμερα Σάββατο  οι εκδηλώσεις θα γίνουν στην Πλατεία Ανδρούτσου.

​Την βραδιά ανοίγουν οι Gypseons, ένα ενδιαφέρον τρίο gypsy Jazz με πιάνο, μπουζούκι και κιθάρα και στη συνέχεια το Kika Sprangers Quintet από την Ολλανδία, ένα κουιντέτο πέντε βιρτουόζων που χαρακτηρίζονται από τόλμη στο παίξιμό τους.

Προκαλούν ο ένας τον άλλον και κάνουν περιπετειώδεις μουσικές στροφές για να αναδείξουν ο ένας το καλύτερο από τον άλλον αλλά και τον βελούδινο ήχο, την αστραφτερή ηχητική γλώσσα και τις συναρπαστικές συνθέσεις της, της σαξοφωνίστριας και συνθέτριας Kika Sprangers (1994)  μιας από τις πιο σαγηνευτικές μουσικούς της Ολλανδίας. 

Η εκδήλωση υποστηρίζεται από την Ολλανδική Πρεσβεία.

Το Preveza Jazz Festival τελεί υπό την αιγίδα και την υποστήριξη του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού. 

Από το 2012 αποτελεί συνδιοργάνωση της αστικής μη κερδοσκοπικής οργάνωσης Preveza Jazz Festival, της Περιφερειακής Ενότητας Πρέβεζας και του Δήμος Πρέβεζας.

Υλοποιείται με την πολύτιμη συμβολή του @Athens Jazz.  Υποστηρικτές της διοργάνωσης Preveza Jazz Festival 2022 είναι η @Αυστριακή Πρεσβεία στην Αθήνα στο πλαίσιο του Austrian-Greek Music Summer, η @NLembassyAthens και το @SwedishInstituteAthens

Μέγας Χορηγός είναι η  Eurobank.

Ακολουθήστε το Preveza Jazz Festival στο fb και στο Instagram, γίνετε μέλος της μεγαλύτερης jazz παρέας και γιορτάστε μαζί μας τα 20 χρόνια Preveza Jazz Festival !

FOLLOW US: https://www.prevezajazzfestival.com/pjf2022

epirusblog.gr
5 of 5
Πρέβεζα: Preveza Jazz Festival -Αύριο με τον Πορτοκάλογλου στο Β’ Λύκειο ! Σήμερα Σάββατο στην Πλατεία Ανδρούτσου !
epirusblog.gr
5 of 5
Πρεβεζα 4257504329909595397
item