Πρέβεζα: Preveza Jazz Festival....Στο 2ο Λύκειο η συναυλία με τον Νίκο Πορτοκάλογλου'' Οι πόρτες ανοίγουν 21:30- Είσοδος ελεύθερη

Λόγω έκτακτων καιρικών συνθηκών και προκειμένου να χαρεί το κοινό χωρίς…βροχούλα τις συναυλίες της Κυριακής το Preveza Jazz Festival μεταφέρεται για σήμερα Κυριακή 29 Μαΐου στην Αίθουσα εκδηλώσεων του Β’ Λυκείου.

Mε τον Νίκο Πορτοκάλογλου στη σκηνή ολοκληρώνεται σήμερα το τετραήμερο του Preveza Jazz Festival 2022 . Μαζί του, η Βίκυ Καρατζόγλου, μία από τις νεότερες αναγνωρίσιμες γνήσιες φωνές, έχει ήδη χαράξει μία ιδιαίτερη πορεία στο χώρο της ελληνικής μουσικής σκηνής.


Σταθερός συνοδοιπόρος του Νίκου Πορτοκάλογλου, ο απαράμιλλος Βύρων Τσουράπης, νέος τραγουδοποιός και μέλος της μπάντας του «Μουσικού Κουτιού».

Νωρίτερα τη βραδιά θα ανοίξει η Karin Hammar από τη Σουηδία, μαζί με τους Fab 4, το σχήμα που η ίδια δημιούργησε το 2014, ένα από τα πιο δημιουργικά της σουηδικής τζαζ σήμερα .
Οι πόρτες ανοίγουν στις 21.30.

Το Preveza Jazz Festival τελεί υπό την αιγίδα και την υποστήριξη του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού. Από το 2012 αποτελεί συνδιοργάνωση της αστικής μη κερδοσκοπικής οργάνωσης Preveza Jazz Festival, της Περιφερειακής Ενότητας Πρέβεζας και του Δήμου Πρέβεζας.

Υποστηρικτές της διοργάνωσης Preveza Jazz Festival 2022 είναι η Αυστριακή Πρεσβεία στην Αθήνα στο πλαίσιο του ΕλληνοΑυστριακού μουσικού καλοκαιριού 2022, η Πρεσβεία της Ολλανδίας στην Ελλάδα και το Σουηδικό Ινστιτούτο.
epirusblog.gr
5 of 5
Πρέβεζα: Preveza Jazz Festival....Στο 2ο Λύκειο η συναυλία με τον Νίκο Πορτοκάλογλου'' Οι πόρτες ανοίγουν 21:30- Είσοδος ελεύθερη
epirusblog.gr
5 of 5
Πρεβεζα 2251082729889306903
item