Γιάννενα: Open mall - Το Επιμελητήριο προκηρύσσει την ανάπλαση προσόψεων

Προχωρά ίσως και στην επόμενη εβδομάδα, στην προκήρυξη του κατασκευαστικού μέρους της προσόψεως των καταστημάτων της οδού Ανεξαρτησίας και των άλλων δρόμων του ιστορικού κέντρου που είναι ενταγμένοι στο ανοιχτό κέντρο εμπορίου (open mall) το Επιμελητήριο Ιωαννίνων.

Αυτό ανακοίνωσε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Δημήτρης Δημητρίου το πρωί της Τετάρτης, μιλώντας για την πορεία του έργου.

Όπως επανέλαβε, το Επιμελητήριο ανέμενε ματαίως αύξηση του προϋπολογισμού του έργου για να ενταχθούν περισσότερες επιχειρήσεις. 

Σήμερα, το Επιμελητήριο είναι έτοιμο και το αμέσως επόμενο διάστημα θα προκηρύξει το κατασκευαστικό κομμάτι αλλά και την άυλη δράση υπέρ των πολιτών. “Θα λειτουργήσουμε αυτό που μας αναλογεί αλλά δεν θα καλύψει το μεγάλο όραμα της πρότασης και τις ανάγκες όλων των επιχειρήσεων” σχολίασε ο κ. Δημητρίου.

Θα είναι μια μικρή παρέμβαση.

Την ίδια ώρα όμως, το Επιμελητήριο έχει καταθέσει πρόταση για την οδό Ανεξαρτησίας το πώς πρέπει να δομηθεί μαζί με κάποιες κάθετους της, στην Υπηρεσία Νεοτέρων Μνημείων και ελπίζει σε νέα χρηματοδότηση, αντίστοιχου έργου όπως το open mall.

epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Open mall - Το Επιμελητήριο προκηρύσσει την ανάπλαση προσόψεων
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 8092259086616892002
item