Έγκυος η Megan Fox; Ο Machine Gun Kelly πυροδότησε τις φήμες για γάμο και παιδί

Οι αφιερώσεις στη «γυναίκα» του και το «αγέννητο παιδί» τους.

Οαρραβωνιαστικός της Megan Fox, Machine Gun Kelly, πραγματοποίησε μία από τις πιο ξεχωριστές εμφάνισεις στα Billboard Music Awards το βράδυ της Κυριακής (15/5), κάνοντας τους πάντες να αναρωτιούνται αν το «αγέννητο παιδί» στο οποίο αναφέρθηκε υποδηλώνει την εγκυμοσύνη της συντρόφου του, αλλά και αν η αφιέρωση στη «γυναίκα» του υποννοεί έναν κρυφό γάμο.

Αφού περπάτησε στο κόκκινο χαλί με την εντυπωσιακή 32χρονη αρραβωνιαστικιά του, ο Machine Gun Kelly ανέβηκε στη σκηνή και αφιέρωσε το τραγούδι του, «Twin Flame», στην ηθοποιό.

Οι αφιερώσεις που πυροδότησαν τις φήμες

«Έγραψα αυτό το τραγούδι για τη γυναίκα μου», είπε στη σκηνή, πυροδοτώντας τις εικασίες ότι το ζευγάρι έχει παντρευτεί υπό άκρα μυστικότητα.

Λίγο πριν το τέλος της εμφάνισής του, ο τραγουδιστής έκανε άλλη μια αφιέρωση, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Και αυτό είναι για το αγέννητο παιδί μας», βάζοντάς μας ξανά σε σκέψεις, σχετικά με το αν το ζευγάρι περιμένει το πρώτο του παιδί.

Ωστόσο, η εμφάνιση της Megan Fox δεν φανέρωσε κάτι τέτοιο, αφού η ηθοποιός ήταν πιο fit από ποτέ.

Μετά την απονομή, ο Machine Gun Kelly αναφέρθηκε μέσω Twitter στην μπαλάντα του γράφοντας ότι «ράγισε η καρδιά μου που τραγουδούσα το τέλος αυτού του τραγουδιού», ενώ σε ένα δεύτερο post συμπλήρωσε: «Ηχογράφησα το twin flame πριν από 2 χρόνια, το δεύτερο μέρος του τραγουδιού ηχογραφήθηκε έναν χρόνο αργότερα. 

Ήταν υπέροχο που το τραγούδησα για εσάς απόψε».

Ο Machine Gun Kelly και η Megan Fox αποτελούν ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια του Hollywood και σε κάθε τους εμφάνιση δεν κρύβουν την ευτυχία τους. 

Το ζευγάρι γνωρίστηκε στα γυρίσματα της ταινίας «Midnight in the Switchgrass», ενώ ενάμιση χρόνο μετά το ξεκίνημα της σχέσης τους, ανακοίνωσαν τον αρραβώνα τους τον περασμένο Ιανουάριο.

Στην πρώτη κοινή τους συνέντευξη ως ζευγάρι, η Megan Fox αποκάλεσε τον συντροφό της ως τη «δίδυμη φλόγα» της και είπε ότι ένιωσαν κατευθείαν μια αμοιβαία έλξη.

«Ήξερα αμέσως ότι ήταν αυτό που αποκαλώ "δίδυμη φλόγα". Αντί να τον αποκαλώ αδελφή ψυχή μου, το "δίδυμη φλόγα" υππδηλώνει μια ψυχή που έχει ανέβει σε ένα αρκετά υψηλό επίπεδο ώστε να μπορεί να χωριστεί σε δύο διαφορετικά σώματα ταυτόχρονα. 

Άρα είμαστε στην πραγματικότητα δύο μισά που έχουν την ίδια ψυχή. Και του είπα χεδόν αμέσως, γιατί το ένιωσα αμέσως», είπε η ηθοποιός στο podcast «Give Them Lala ... With Randall».

epirusblog.gr
5 of 5
Έγκυος η Megan Fox; Ο Machine Gun Kelly πυροδότησε τις φήμες για γάμο και παιδί
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 5411774766583312023
item