Άσπα για τον αδερφό της Mad Clip: «Δεν θα ήθελα ποτέ να φανεί ότι πάω να τον εκμεταλλευτώ»

Το ντουέτο με τον Mad Clip το οποίο θα ήθελε να μοιραστεί με τον κόσμο!

Ο χαμός του Mad Clip προκάλεσε ανείπωτη θλίψη στην οικογένειά του, στον καλλιτεχνικό χώρο αλλά και στους fans του.

Η αδερφή του η Άσπα, η οποία κάνει τα πρώτα της βήματα στον χώρο του τραγουδιού, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2Night Show» και μίλησε για τον αλήστου μνήμης τράπερ αποκαλύπτοντας πως έχουν κάνει μαζί ένα ντουέτο το οποίο δεν έχει κυκλοφορήσει, ακόμη τουλάχιστον.

«Αγαπήθηκε πάρα πολύ από τον κόσμο γιατί ήταν ο εαυτός του. Ήταν πολύ καλός στο είδος του. Με είχε πάει τον Απρίλιο πέρσι να δοκιμάσω ένα τραγούδι, που δεν ήταν ντουέτο.

Ενθουσιάστηκε τόσο πολύ όταν με άκουσε, που έγραψε και δικό του μέρος. Υπάρχει αυτό το τραγούδι. Αυτό το τραγούδι είναι πολύ σημαντικό για εμένα, οπότε θέλω να το μοιραστώ με τον κόσμο», δήλωσε χαρακτηριστικά η ταλαντούχα ερμηνεύτρια.

«Ο αδερφός πέρα από το τι καλλιτέχνης ήταν, είχε χρυσή καρδιά. Ήταν πολύ καλός άνθρωπος κι αυτό είναι το βασικό. Ήθελε να τους βοηθήσει όλους κι ήταν πάντα ευγνώμων για αυτό που ζούσε. 

Ποτέ δεν ξέχασε από που προήλθε κι έμεινε ο ίδιος. Ήταν αυθεντικός κι αυτό τα λέει όλα δεν προσποιήθηκε ποτέ. Το αγαπημένο μου τραγούδι του είναι το “Μπορεί”»

Αναφορικά με την αντίδραση των γονιών της όταν τους ανακοίνωσε ότι θα ακολουθήσει τα χνάρια του αδερφού της το τραγούδι απάντησε πώς: «Για τη μητέρα μου ήταν γλυκόπικρο το συναίσθημα. 

Της θυμίζει τον αδερφό μου ο χώρος και είναι λίγο δύσκολο. Έβλεπε το άγχος που είχε ο αδερφός μου και αυτό την ανησυχεί», εξήγησε για τις αντιδράσεις των γονιών της.

Για το αν οι συνάδελφοι του Mad Clip τη στήριξαν: «Με στήριξαν πάρα πολύ οι καλλιτέχνες από τον χώρο του. 

Μου έστειλαν όλοι. Δεν θα ήθελα ποτέ να φανεί ότι πάω να τον εκμεταλλευτώ. Δεν το έκανα ούτε εν ζωή, δεν θα το κάνω ούτε τώρα».

epirusblog.gr
5 of 5
Άσπα για τον αδερφό της Mad Clip: «Δεν θα ήθελα ποτέ να φανεί ότι πάω να τον εκμεταλλευτώ»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 7137773043532600262
item