Το look της Charlotte Casiraghi στο Φεστιβάλ Καννών που θύμισε την Diana

To Φεστιβάλ των Καννών είναι μια από τις πιο λαμπερές διοργανώσεις της χρονιάς από την οποία δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι royals.

Μία από τις πιο κομψές εμφανίσεις ανήκει στη Charlotte Casiraghi, το πιο διάσημο μέλος της βασιλικής οικογένειας του Μονακό, που παρακολούθησε την πρεμιέρα της γαλλικής ταινίας «Brother and Sister» συνοδευόμενη από τον σύζυγό της, Dimitri Rassam.

Η εγγονή της Γκρέις Κέλι εμφανίστηκε στο Φεστιβάλ των Καννών με midnight blue μάξι φόρεμα, σε μια λιτή αλλά ιδιαίτερα κομψή και αριστοκρατική royal εμφάνιση που μας θύμισε μία αντίστοιχη που είχε κάνει η πριγκίπισσα Diana στο Met Gala, το 1996, ένα χρόνο δηλαδή πριν τον τραγικό θάνατο της.

Ως ambassador του οίκου Chanel, η Charlotte Casiraghi επέλεξε ένα σατέν μάξι φόρεμα του οίκου με open back στη βασιλική απόχρωση του midnight blue. 

Το look της ολοκλήρωσε με λαμπερά, αλλά όχι υπερβολικά, κοσμήματα, μαύρες γόβες με στρογγυλή μύτη, ένα clutch σε μαύρο χρώμα και ένα μοντέρνο sleek σινιόν κότσο. 

Getty Images

Το θρυλικό πλέον φόρεμα της Diana, που από πολλούς τότε είχε χαρακτηριστεί τολμηρό για «γαλαζοαίματη», ήταν σχέδιο του John Galliano για τον οίκο Dior και συνοδευόταν από μία σατέν μεταξωτή ρόμπα στο ίδιο χρώμα.

epirusblog.gr
5 of 5
Το look της Charlotte Casiraghi στο Φεστιβάλ Καννών που θύμισε την Diana
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 5710884677969543130
item