Έλενα Μαριπόζα Κρεμλίδου: Με μαγιό και μπότες υποδέχεται το καλοκαίρι και «ρίχνει» το Instagram

Γνωρίσαμε την Έλενα Μαριπόζα Κρεμλίδου μέσα από τη συμμετοχή της στο Survivor του 2021. Βέβαια, πολλοί χρήστες των social media την ήξεραν ήδη ως Instagrammer. 

Σήμερα, η 26χρονη Θεσσαλονικιά έχει ιδρύσει τη δική της εταιρεία γυναικείων ρούχων, ενώ ο λογαριασμός της στο Instagram μετρά πάνω από 366.000 followers.

Και την Πέμπτη 26/5, προχώρησε σε μία νέα «καυτή» ανάρτηση, τραβώντας την προσοχή των θαυμαστών της. 

Όπως μπορείς να δεις παρακάτω, η «εκρηκτική» επιχειρηματίας ποζάρει με ένα ολόσωμο μαγιό και γούνινες μπότες, ένας συνδυασμός που μόνο εκείνη θα μπορούσε να σκεφτεί και να υποστηρίξει.

Απελευθερωμένη και ανέμελη, παίζει με το καπέλο της, βγάζει παιχνιδιάρικα τη γλώσσα της, επιδεικνύει τις καμπύλες της και δεν μπορεί παρά να προκαλεί τη φαντασία των ανδρών!

Το σέξι, ολόσωμο μαγιό, σε animal print ζέβρας με χρώματα το μαύρο και το ροζ, κολακεύει το ντεκολτέ και τη λεπτή μέση της, με την ίδια να εκπέμπει αυτοπεποίθηση και σεξαπίλ.

Σε δύο από τα στιγμιότυπα που ανάρτησε, κάθεται άνετη σε μία πολυθρόνα και θυμίζει σταρ της σύγχρονης εποχής!

«Κάνε ό,τι σε κάνει να νιώθεις ζωντανός» γράφει χαρακτηριστικά στη λεζάντα του post της, το οποίο έχει συγκεντρώσει, μέχρι στιγμής, πάνω από 11.200 likes και αμέτρητα σχόλια, μερικά εκ των οποίων θετικά και άλλα αρνητικά: «Είσαι υπέροχη 😍❤❤», «Θα μπορούσε να ήταν η νέα εμφάνιση της ΑΕΚ, μπορεί και όχι, προχωράμε», «Καταπληκτικό μαγιό😍😍😍».  

Ο καθένας έχει την άποψή του, η Έλενα-Μαριπόζα τη δική της και όλοι πράττουμε όπως εμείς επιθυμούμε και αποφασίζουμε.

epirusblog.gr
5 of 5
Έλενα Μαριπόζα Κρεμλίδου: Με μαγιό και μπότες υποδέχεται το καλοκαίρι και «ρίχνει» το Instagram
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 7219103285030823831
item