"Έριξε" το instagram η Γωγώ Μαστροκώστα - Πόζαρε μαζί με την κούκλα μητέρα της

Η Γωγώ Μαστροκώστα είναι αρκετά ενεργή μέσα από του προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media καθώς της αρέσει ιδιαίτερα να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της.

Η ίδια όπως είναι λογικό πλέει σε πελάγη ευτυχίας καθώς δίπλα της έχει αγαπημένα πρόσωπα που ολοκληρώνουν την ευτυχία της.

Έτσι, αυτή τη φορά η ίδια θέλησε να δημοσιεύσει μια άκρως τρυφερή ανάρτηση μαζί με την αγαπημένη της μητέρα με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της μητέρας. 

Μάλιστα, στην λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε χαρακτηριστικά: «Η μανούλα μου. Ο βράχος μου..! Σ´αγαπώ πολύ». Να τονίσουμε πως πριν από λίγο καιρό η ίδια είχε βρεθεί στο νοσοκομείο.

Η τρυφερή ανάρτηση της Γωγώς Μαστροκώστα

«Λιώσαμε» με την φωτογραφία της Γωγώ Μαστροκώστα - «Αυτός ο έρωτας!!»

Η Γωγώ Μαστροκώστα δημοσίευσε μια οικογενειακή φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και «λιώσαμε» από το πόσο τρυφερή είναι.

Η Γωγώ παρόλο που συνήθιζε να αποφεύγει να αναρτά φωτογραφίες της κόρης της, τον τελευταίο καιρό έχει δημοσιεύει μερικές, όπως αυτή τη συγκεκριμένη που πήγαν ποδηλατάδα.

Η σύζυγος του Τραϊανού Δέλλα και η κόρη τους Βικτώρια φαίνεται να έχουν άριστη σχέση και να είναι πολύ αγαπημένοι μεταξύ τους.

Το ερωτευμένο ζευγάρι, που πριν λίγο καιρό ο φακός τους τσάκωσε στην Γλυφάδα, πήγε ποδηλατάδα με την κόρη του και η γνωστή γυμνάστρια τράβηξε φωτογραφία την κόρη της με τον μπαμπά της που την αγκαλιάζει. Στην λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε: «Αυτός ο έρωτας!!».

H Βικτώρια φαίνεται να είναι αρκετά ψηλή και μάλιστα κοντεύει ήδη να τους φτάσει στο ύψος παρόλο που είναι μόλις 12 χρονών!

H γυμνάστρια έχει μεγάλη αδυναμία στην κόρη της κι ένα από τα πράγματα που συνηθίζει να της λέει είναι «να πετά ό,τι δεν της κάνει καλό».

Γωγώ Μαστροκώστα άντρας και κόρη


epirusblog.gr
5 of 5
"Έριξε" το instagram η Γωγώ Μαστροκώστα - Πόζαρε μαζί με την κούκλα μητέρα της
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 5767563188871705786
item