Αναστασία Γιούσεφ: Φόρεσε το τολμηρό, μαύρο κορμάκι της και «τάραξε» το Instagram

Για τις καυτές αναρτήσεις της και το εντυπωσιακό σώμα της φημίζεται η Αναστασία Γιούσεφ και το απόγευμα της Παρασκευής 6/5 «ταρακούνησε», για ακόμα μία φορά, το Instagram, όταν δημοσίευσε τρεις φωτογραφίες της, όπου εμφανίζεται με τα άκρως απαραίτητα.

Φορώντας ένα μαύρο κορμάκι, το οποίο κολακεύει τους γλουτούς της, ποζάρει με νάζι και χαμόγελο και δεν μπορεί παρά να σκανδαλίζει τη φαντασία του ανδρικού πληθυσμού.

Οι σούπερ αναλογίες της και τα πλούσια, σγουρά μαλλιά της, σε συνδυασμό με το προκλητικό ύφος και τη λαμπερή επιδερμίδα της, την καθιστούν άκρως αισθησιακή.

Η Αναστασία Γιούσεφ δημοσίευσε τις εν λόγω σέξι φωτογραφίες, θέλοντας να ενημερώσει τους θαυμαστές της σχετικά με τις εμφανίσεις σε clubs που πρόκειται να κάνει σήμερα, Παρασκευή 6/5, και αύριο Σάββατο, 7/5, όπου θα λικνίσει το θηλυκό κορμί της, με σκοπό να ξεσηκώσει τους πάντες! «Καλησπέρα αστεράκια μου 🌟 Επιτέλους ήρθε η Παρασκευή…Πετάω🛫, λοιπόν, για την όμορφη Θεσσαλονίκη να σας χορέψω στο ‘Daluz Club’ ❤️ Σάββατο θα χορέψω στο 1. “JoJo” Περιστέρι όπως και  2. “Players’ Αχαρναί” και ‘3. “Βουλαρας τα καμώματα” και στο 4. “Moulin Rouge” Περιστέρι. 😘Σας περιμένω όλους εκεί 💋Τα φιλιά μου και την αγάπη μου 😘» σημειώνει χαρακτηριστικά στη λεζάντα της.


epirusblog.gr
5 of 5
Αναστασία Γιούσεφ: Φόρεσε το τολμηρό, μαύρο κορμάκι της και «τάραξε» το Instagram
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 3528778960085009965
item