Άλλαξε εντελώς τα μαλλιά της παρόλο που της τα έκοψε η Καγιά - Άλλος άνθρωπος η Έλντα από το GNTM

Την Έλντα Λάσκα την γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο GNTM και είχε προκαλέσει αρκετές εντάσεις, ακόμη και με τους κριτές. 

Κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει την αντίδραση της όταν η Βίκυ Καγιά και η Ζενεβιέβ Μαζαρί της ανακοίνωσαν πως θα της κόψουν τα μαλλιά ανδρικά.

Όπως είχε πει τότε είχε κάνει πολύ κόπο για να τα φτάσει στο σημείο λίγο πιο πάνω από τον ώμο, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει σε κλάματα και να αργήσει να αποδεχτεί αυτή την αλλαγή.

Ακόμη ένα συμβάν που σχολιάστηκε έντονα, ήταν το γεγονός πως ενώ φορούσε φακούς σε γαλάζιο χρώμα, έλεγε σε όλους πως είναι το πραγματικό χρώμα ματιών της....

Τι κάνει σήμερα η Έλντα από το GNTM

Η Έλντα είναι καθημερινή χρήστης των social media και κυρίως του Instagram, όπου μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορες στιγμές της. 

Από το προφίλ της έχει διαγράψει όλες τις παλιές φωτογραφίες της με ξανθό μαλλί, έχοντας κρατήσει μόνο τις καινούργιες...

Το νεαρό μοντέλο, έχει αφήσει μακριά τα μαλλιά της και τα έχει βάψει καστανά, αλλάζοντας όλο το πρόσωπο της. Αγνώριστη ωστόσο είναι και η Μαρία Χολίδου.

Οι τελευταίες εξελίξεις με τον 5ο κύκλο του GNTM

Πολλά ακούγονται σχετικά με το ποια ονόματα θα πλαισιώσουν την κριτική επιτροπή του διαγωνισμού, την ώρα που η Βίκυ Καγιά πρόσφατα προχώρησε σε σχόλιο σχετικά με την Έλενα Χριστοπούλου και τη δήλωσή της πως δεν θα επέστρεφε στο GNTM. 

Το μεσημέρι της Κυριακής 22/5 η Μαρία Ηλιάκη αποκάλυψε μέσα από την εκπομπή “Τι λες τώρα”, τα πρόσωπα που έκαναν δοκιμαστικό για την κριτική επιτροπή του GNTM που θα προβληθεί μέσα από τη συχνότητα του Star τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Από τα “παλιά” πρόσωπα θα παραμείνει μόνο ο Γιώργος Καράβας, ο οποίος σύμφωνα με τα δημοσιεύματα θα αναλάβει κι αυτός μια από τις τέσσερις θέσεις των κριτών, και σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το casting έγινε την Τετάρτη 11 Μαΐου στα στούντιο Καραμάνος.

Ο λόγος για τους, Σοφία Χατζηπαντελή- Μοντέλο, Βάσω Κολλιδά- Μοντέλο και παρουσιάστρια, Ορσαλία Παρθένη- Σχεδιάστρια, Θανάσης Κρίκης- Φωτογράφος, Αρετή Ντάρμα- Ιδιοκτήτρια γραφείου PR, Χρήστος Πετρίδης- Σχεδιαστής

Μάλιστα, όπως ανέφερε η Μαρία Ηλιάκη, δοκιμαστικό έκανε και η Βίκυ Κουλιανού, ωστόσο, δεν διευκρινίστηκε αν έκανε casting για μια θέση στην κριτική επιτροπή ή για τη θέση του coach.

epirusblog.gr
5 of 5
Άλλαξε εντελώς τα μαλλιά της παρόλο που της τα έκοψε η Καγιά - Άλλος άνθρωπος η Έλντα από το GNTM
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 7355059603736997350
item