Το σχόλιο της Ισμήνης Παπαβλασοπούλου για τις δηλώσεις της Βίκυς Καγιά για το GNTM

Η παρουσία της στο χώρο της τηλεόρασης δεν έκανε καλή εντύπωση σε ορισμένους, με αποτέλεσμα να δεχτεί αρνητική κριτική ως διάδοχος της Βίκυς Καγιά.

Έτσι λοιπόν η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου δεν θα βρίσκεται στο φετινό GNTM και το STAR επέλεξε να χρησιμοποιήσει την πετυχημένη συνταγή βάζοντας σε ρόλο κριτή για ακόμη μία φορά την Βίκυ Καγιά.

Για την αποχώρησή της από το reality μόδας μίλησε το γνωστό μοντέλο στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» δηλώνοντας πως έχει ανάμεικτα συναισθήματα, ωστόσο το γεγονός αυτό δεν είναι κάτι που θα την πτοήσει για τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα.

«Κάποιες άβολες στιγμές υπήρξαν στο GNTM, ειδικά όταν λες κάτι δυσάρεστο. Τα συναισθήματα για το GNTM είναι λίγο μεικτά. Δεν έχω κάποια πικρία που δεν θα είμαι στον επόμενο κύκλο γιατί αυτό που έκανα μου άρεσε πολύ. 

Το σόου ήταν κάτι το οποίο το είδα σαν μεμονωμένο οπότε κοιτάζω μπροστά. Προς το παρόν δεν μπορώ να πω κάτι συγκεκριμένο αλλά συζητάω διάφορα πράγματα και υπάρχουν διάφορες ιδέες για μελλοντικά τηλεοπτικά πρότζεκτ», αποκάλυψε.

Όσον αφορά τις δηλώσεις της Βίκυς Καγιά σχετικά με την επιστροφή της στο GNTM ότι «είναι μεγάλη πρόκληση για εκείνη και μεγάλο “στοίχημα” αυτή η ολική επαναφορά», σχολίασε: «Ολική επαναφορά που ανέφερε η Βίκυ Καγιά στο GNTM ως προς τι θα γίνει; Δηλαδή όλοι οι προηγούμενοι, πες εγώ εντάξει που ήμουν στην τελευταία σεζόν, έχουν φύγει… Νομίζω μόνο ο Γιώργος Καράβας έχει μείνει. 

Δεν ξέρω, ίσως να εννοούσε τα παιδιά που θα είναι μόνο κορίτσια. Μάλλον αυτό θα εννοούσε».

Εκτός όμως για το reality του Star μίλησε και για την προσωπική της ζωή. Συγκεκριμένα παραδέχτηκε πως: «Έχω δεχθεί ζήλια σε σχέση μου, νομίζω σε αρκετούς ανθρώπους έχει συμβεί, και δεν το μπορώ καθόλου. 

Μετατρέπει τη σχέση σε τοξική από το ξεκίνημα της οπότε και δεν μπορεί να συνεχίσει. Βεβαίως και ήταν αιτία χωρισμού αν και έπαιξε ρόλο η απόσταση στη δική μου περίπτωση»

epirusblog.gr
5 of 5
Το σχόλιο της Ισμήνης Παπαβλασοπούλου για τις δηλώσεις της Βίκυς Καγιά για το GNTM
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 735341209168011279
item