Πρέβεζα: Τρεις Πρεβεζάνοι στην νέα Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ - Δύο από την νέα γενιά Gianluca Ματσίρας και Γιώργος Γιολδάσης

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία για την ανάδειξη της νέας Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας .

Τρεις Πρεβεζάνοι που έθεσαν υποψηφιότητα εκλέχτηκαν και μάλιστα οι δύο απο τους τρεις σε υψηλή σειρά κατάταξης. 

Πρόκειται για τον Βασίλη Σμπόνια ο οποίος εκλέγεται 14ος με 340 σταυρούς, ο Gianluca Ματσίρας 23ος με 328 σταυρούς και ακολουθεί ο Γιώργος Γιολδάσης ο οποίος εκλέγεται 124ος με 187 σταυρούς. 

Ο Βασίλης Σμπόνιας με καταγωγή από την Πρέβεζα, ζει στην Κόρινθο και εργάζεται στο Μαξίμου με ισχυρές φιλίες στον χώρο της ΝΔ. 

Για τον Gianluca Ματσίρα επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες που ήθελαν να επανεκλέγεται στην Πολιτική Επιτροπή και μάλιστα σε ιδιαίτερα υψηλή θέση αφού όπως είχαμε αναφέρει καθ'΄όλη τη διάρκεια της 4ετίας εργάστηκε σκληρά μέσα από διάφορα απαιτητικά και οργανωτικά πόστα που του ανατέθηκαν.

Για τον Γιώργο Γιολδάση ήταν η πρώτη φορά που έθεσε υποψηφιότητα και η εκλογή του αποτελεί επιτυχία.

*Σημαντική ήταν η προσφορά στην άρτια οργάνωση της εκλογικής διαδικασίας, του πρεβεζάνου Γιώργου Κατσαούνου, με την ιδιότητα του μέλους της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής του 14ου Συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας.

epirusblog.gr
5 of 5
Πρέβεζα: Τρεις Πρεβεζάνοι στην νέα Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ - Δύο από την νέα γενιά Gianluca Ματσίρας και Γιώργος Γιολδάσης
epirusblog.gr
5 of 5
Πρεβεζα 6831262071394750720
item