Άρτα: Ευρωπαϊκό πρόγραμμα Erasmus+ από το 2ο λύκειο Άρτας

Το 2ο ΓΕΛ Άρτας πραγματοποιεί ευρωπαϊκό πρόγραμμα Erasmus+ με θέμα URBES “Urban Regeneration and Best Energy Saving for our Cities”, (Αστική Ανάπλαση και Άριστες Πρακτικές Εξοικονόμησης Ενέργειας για τις Πόλεις μας).

Την εβδομάδα 9-14 Μαΐου 2022 θα υποδεχτεί και θα φιλοξενήσει 34 άτομα προερχόμενα από τους εταιρικούς φορείς/ σχολεία που συμμετέχουν στο πρόγραμμα: το Πανεπιστήμιο Universita Telematica Pegaso (συντονιστής προγράμματος), με έδρα τη Νάπολη της Ιταλίας, το ίδρυμα BIMED, Biennale delle Arti e delle Scienze del Mediterraneo, Πελετζάνο Ιταλίας, το σχολείο Liceo Artistico Statale Sabatini-Menno, Σαλέρνο Ιταλίας, το σχολείο Colegiul Vasile Lovinescu από το Φαλτιτσένι της Ρουμανίας και το Kocasinan Anadolu Lisesi από την Καισάρεια της Τουρκίας.

Την Πέμπτη 12/5 και Παρασκευή 13/5, θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα Διώνη διημερίδα με θέμα «Συνάντηση σε πράσινο περιβάλλον». Ώρα έναρξης 9:30.

Το πρόγραμμα έχει ως εξής: 12 Μαΐου ομιλίες σχετικές με: Πράσινη Οικονομία, Βιώσιμη Ανάπτυξη, Αστικό Περιβάλλον και Ψυχισμός, Εκπαίδευση χωρίς αποκλεισμούς. 13 Μαΐου παρουσίαση σχεδίων ανάπλασης από τους εταίρους του προγράμματος.

epirusblog.gr
5 of 5
Άρτα: Ευρωπαϊκό πρόγραμμα Erasmus+ από το 2ο λύκειο Άρτας
epirusblog.gr
5 of 5
Αρτα 7316297491171244144
item