Μ.Σολωμού: «Είμαι drama queen στους χωρισμούς μου» – Γ.Λιάγκας: «Γίνεσαι κατίνα δηλαδή»

Η γνωστή ηθοποιός Μαρία Σολωμού, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής της συνέντευξης το πρωί της Πέμπτης, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην προσωπική της ζωή.

Παράλληλα, μίλησε και στη σειρά podcast που έχει ξεκινήσει με την οποία δίνει λύσεις για θέματα σχέσεων.

«Είμαι ειδικότατη των σχέσεων πλέον, αφού την έχω πατήσει 500 φορές

Οι περισσότεροι άνθρωποι μπαινοβγαίνουν σε σχέσεις. Το “για πάντα” είναι ονειρικό. Για κάποιους ανθρώπους υπάρχει, για εμένα δεν ξέρω.

Με την ιδιοσυγκρασία μου δεν θα μπορούσα να μείνω για πάντα, μακάρι βέβαια, να μου συνέβαινε. Θα ήταν ωραίο. Είμαι σίγουρη ότι υπάρχουν άνθρωποι έξω, που είναι μια ζωή μαζί», είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Στη συνέχεια, εξήγησε πως όταν κανείς είναι ερωτευμένος, δεν έχει μάτια για άλλον.

«Όταν είσαι ερωτευμένος, δεν μπορείς να κοιτάξεις άλλους 125. Όταν είσαι χαλαρός σε μία σχέση, μπορεί να σου φύγει το μάτι», δήλωσε.

Όσο για το αν η ίδια είναι σε σχέση αυτή την περίοδο, ανέφερε: «Λέγονται και γράφονται διάφορα για εμένα. Δεν έχω πει τα τελευταία χρόνια τίποτα και πίστεψέ με, δεν έχω μονάσει».

Πρόσθεσε μάλιστα, πως αντιμετωπίζει πολύ άσχημα έναν χωρισμό. «Είμαι drama queen στους χωρισμούς μου, κλαίω πολύ», δήλωσε.

Τότε, ο Γιώργος Λιάγκας της είπε: «Γίνεσαι κατίνα δηλαδή», με την ηθοποιό να αρνείται τον χαρακτηρισμό.

«Επιτρέψτε μου να αποσύρω τη λέξη “κατίνα” από την κουβέντα. Είναι παλαιάς κοπής στερεοτυπικό και το είπα εν τη ρύμη του λόγου.

Το αποσύρω, ήταν λάθος. Πολλές φορές, μας έχουν μείνει κατάλοιπα του παρελθόντος. Το αντιλήφθηκα μετά και λέω να το αποσύρω, είναι λάθος», είπε ο παρουσιαστής.

epirusblog.gr
5 of 5
Μ.Σολωμού: «Είμαι drama queen στους χωρισμούς μου» – Γ.Λιάγκας: «Γίνεσαι κατίνα δηλαδή»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 2595295900509651026
item