Τέα Πρέλεβιτς: “Ήταν σαν ένα παραμύθι της Disney. Αρραβωνιαστήκαμε στην Σαντορίνη”

H Τέα Πρέλεβιτς μίλησε ανοιχτά για την προσωπική της ζωή και πιο συγκεκριμένα για τον γάμο της και το διαζύγιο της.

Τέα Πρέλεβιτς

Καλεσμένη στην εκπομπή “Love it” και την Ιωάννα Μαλέσκου το μεσημέρι της Πέμπτης εκείνη αναφέρθηκε στον πρώην σύζυγο της, ο οποίος είναι μέλος της βασιλικής οικογένειας της Ινδίας. Αρχικά εκείνη δήλωσε πως:

“Ο γάμος μου ήταν σίγουρα μια εμπειρία ζωής. Ήμασταν πολλά χρόνια μαζί, πολύ ερωτευμένοι. Ήμουν και μικρή. Ο πρώην μου ήταν μέλος της βασιλικής οικογένειας της Ινδίας. Ήταν σαν ένα παραμύθι της Disney. 

Αρραβωνιαστήκαμε στην Σαντορίνη, ήταν όλα τόσο ρομαντικά αλλά όσο να είναι πέρασε ο καιρός, μεγαλώσαμε μαζί και το ερωτικό κομμάτι τελικά δεν βγήκε”.

Τέα Πρέλεβιτς

Στη συνέχεια, η Τέα Πρέλεβιτς προσέθεσε ότι:

“Είμαστε τυχεροί και οι δύο, έχουμε δουλέψει για να έχουμε μια υπέροχη φιλική σχέση, είναι μέλος της οικογένειας μου και εγώ της δικής του. 

Έχουμε χωρίσει τρία χρόνια αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να χάσεις έναν άνθρωπο που ήταν κάποτε κολλητός σου. Αυτό ήταν η σχέση μας. Προσπαθήσαμε να είμαστε μοντέρνοι. 

Σε αυτή τη φάση είμαι πολύ καλά, είμαι πολύ χαρούμενη. Είμαι τυχερή, έχω όλους τους ανθρώπους γύρω μου, την οικογένεια μου, την υγεία μου”.


epirusblog.gr
5 of 5
Τέα Πρέλεβιτς: “Ήταν σαν ένα παραμύθι της Disney. Αρραβωνιαστήκαμε στην Σαντορίνη”
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 638920700014506319
item