Με boho look στο κέντρο της Αθήνας - Η Οικονομάκου ξέκλεψε λίγο χρόνο από το πιεσμένο πρόγραμμά της

Την Τρίτη 17/5 ο φακός την απαθανάτισε στο κέντρο της Αθήνας, με ένα super boho outfit και πραγματικά όσοι περνούσαν από δίπλα της την παρατηρούσαν. 

Είναι αλήθεια και αυτό φάνηκε πως τα πιο ήπια και γήινα χρώματα είναι αυτά, που της ταιριάζουν περισσότερο.

Το boho look της Αθηνάς Οικονομάκου

Αθηνά Οικονομάκου

Θα γίνει για τρίτη φορά πατέρας ο Φίλιππος Μιχόπουλος; - Η αποκάλυψη της Αθηνάς Οικονομάκου

Συνέντευξη στη «Real Life» παραχώρησε η Αθηνά Οικονομάκου η οποία μίλησε μεταξύ άλλων για την προσωπική της ζωή ενώ από την άλλη δεν δίστασε να αναφερθεί και για τον αγαπημένο της, Φίλιππο Μιχόπουλο με τα πιο τρυφερά λόγια 

Ο Φίλιππος (Μιχόπουλος) είναι ο ιδανικός σύζυγός με τα δικά σου μάτια;

Δεν ξέρω για τον καθένα ποιο είναι το ιδανικό, αλλά εμένα με καλύπτει ο Φίλιππος σε όλα. Έχει αυτό το χαμόγελο και τη θετική διάθεση που τους κερδίζει όλους. 

Είναι πολύ αγνή ψυχή, πολύ αγνός άνθρωπος, αισθάνομαι σιγουριά πλάι του. Νομίζω ότι δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην αγαπάει τον Φίλιππο.

Είναι αδιανόητο αυτό (γέλια)! Έχει μια εσωτερική ηρεμία, παρόλο που δεν είναι πάντα ήρεμος, ξέρει πώς να κρατά τις ισορροπίες, έχει μία σταθερότητα και αυτό μου εμπνέει ασφάλεια δίπλα του.

Ένα από τα μυστικά μίας όμορφης σχέσης, ποιο είναι;

Η ειλικρίνεια, η επικοινωνία και ο σεβασμός…

Σκέφτεστε να κάνετε ένα τρίτο παιδί;

Δεν λέω τίποτα, ο χρόνος θα δείξει για ένα τρίτο παιδί. Ποτέ δεν λέω «ποτέ» και δεν αποκλείω τίποτα. Ούτε αρνητική είμαι, ούτε θετική. Το αφήνουμε και όπως μας τα φέρει η ζωή. Ολοκληρωμένη νιώθω ήδη. Δεν είναι κάτι που το σκέφτομαι, δεν είναι όμως και κάτι που το αποκλείω.

Πότε σχεδιάζετε τη βάφτιση της κόρης σας;

Τη βάφτιση της Σιέννας τη σχεδιάζουμε μέσα στο καλοκαίρι. Δεν το έχουμε όμως οργανώσει ακόμη, είμαστε στη φάση της αναζήτησης. Δεν ξέρουμε εάν θα γίνει στη Σαντορίνη, σίγουρα όμως θα γίνει το καλοκαίρι.

epirusblog.gr
5 of 5
Με boho look στο κέντρο της Αθήνας - Η Οικονομάκου ξέκλεψε λίγο χρόνο από το πιεσμένο πρόγραμμά της
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 6939271659713813876
item