Η Μαρίνα Πατούλη μιλά για τη διάρρηξη στο σπίτι της στη Μύκονο: «Το ίδιο βράδυ άνοιξαν άλλα δύο»

Θύμα κλοπής έπεσε η Μαρίνα Παρούλη η οποία όταν επέστρεψε στο σπίτι της, βρήκε την κρεβατοκάμαρα άνω-κάτω, από την εισβολή των διαρρηκτών.

Η Μαρίνα Πατούλη διαπίστωσε πως είχαν κάνει φτερά από το διαμέρισμά της στη Μύκονο, μετρητά και κοσμήματα που για την ίδια είχαν και συναισθηματική αξία, καθώς προέρχονταν από τον γάμο της, με τους αστυνομικούς στο νησί των Ανέμων να προσπαθούν να φτάσουν στα ίχνη των δραστών.

Μάλιστα, δύο 24ωρα από ό,τι συνέβη, Μαρίνα Πατούλη μίλησε στην εκπομπή «Live News» και περιέγραψε όλα όσα έζησε και ζει από το βράδυ του περασμένου Σαββάτου. «Στο σπίτι μπήκαν κάποιοι κλέφτες, κουκουλοφόροι. 

Μπήκαν μόνο στην κρεβατοκάμαρα που ήταν οι μισθοί των ανθρώπων που δουλεύουν σε εμένα και λίγα προσωπικά μου κοσμήματα», σημείωσε, διαπιστώνοντας πως οι άγνωστοι δράστες έγιναν καπνός με μετρητά 8.500 ευρώ και κοσμήματα αξίας 4.000 ευρώ περίπου.

Μαρίνα Πατούλη: «Ευτυχώς που δεν ήμουν μέσα»

Μαζί τους πήραν και ένα κλειδί από υπερπολυτελές αυτοκίνητο που βρήκαν πάνω σε τραπέζι, με τους αστυνομικούς να εκτιμούν ότι πιθανότατα προσπάθησαν να το εντοπίσουν μετά την έξοδό τους, χωρίς αποτέλεσμα.

«Ευτυχώς που δεν ήμουν μέσα γιατί το σπίτι είναι και σε ένα ερημικό σημείο. Το θέμα των κλοπών στη Μύκονο βρίσκεται σε έξαρση», πρόσθεσε. 

Η Μαρίνα Πατούλη σκόπευε, όπως λέει, να πληρώσει με αυτά τα χρήματα τους εργάτες που είχαν αναλάβει την ανακαίνιση του σπιτιού, αλλά και εκείνους που είχαν δουλέψει για να στηθεί η μπουτίκ που άνοιξε στα Ματογιάννια.

«Ευτυχώς μπήκαν μόνο στον χώρο της κρεβατοκάμαρας. Το υπόλοιπο σπίτι ήταν άθικτο», συμπλήρωσε. Σημειώνεται πως η σήμανση στο νησί έχει ήδη πάρει δαχτυλικά αποτυπώματα αλλά οι δράστες δεν έχουν εντοπιστεί.

Μαρίνα Πατούλη: «Το ίδιο βράδυ που άνοιξαν το δικό μου σπίτι, άνοιξαν άλλα δύο»

«Το ίδιο βράδυ που άνοιξαν το δικό μου σπίτι, άνοιξαν άλλα δύο», είπε η Μαρίνα Πατούλη η οποία την ώρα της διάρρηξης βρισκόταν στο κατάστημά της και οι κινήσεις των διαρρηκτών έγιναν αντιληπτές από γείτονες, που τηλεφώνησαν τόσο στην ίδια όσα και στην αστυνομία. 

Παρά την ταχύτατη κινητοποίηση όμως, κατάφεραν να ξεφύγουν. «Με ενημέρωσαν γείτονες. Το έμαθα στις 00.30. Ήταν άμεση η αντίδραση της αστυνομίας».

Όπως λέει η Μαρίνα Πατούλη, για την ίδια μεγαλύτερη σημασία έχουν τα κοσμήματα που έκαναν φτερά, καθώς τα περισσότερα προέρχονταν από τον γάμο της. 

«Το ψυχικό κόστος από την απώλεια είναι πιο μεγάλο από το οικονομικό», τόνισε με την ίδια να προσπαθεί να διατηρήσει την ψυχραιμία της και περιμένει το αποτέλεσμα της έρευνας, γνωρίζοντας πως τα πράγματα θα μπορούσαν να ήταν ακόμη χειρότερα, αφού όπως πιστεύει οι δράστες θα χτυπούσαν ακόμα και αν βρισκόταν μέσα στο σπίτι.epirusblog.gr
5 of 5
Η Μαρίνα Πατούλη μιλά για τη διάρρηξη στο σπίτι της στη Μύκονο: «Το ίδιο βράδυ άνοιξαν άλλα δύο»
epirusblog.gr
5 of 5
κοινωνία 7185009092672668381
item