Γιώργος Λέντζας- Χριστίνα Στεφανίδη: Τίτλοι τέλους στη σχέση τους μετά από τέσσερα χρόνια

Τίτλους τέλους στη σχέση τους αποφάσισαν να ρίξουν ο Γιώργος Λέντζας και η Χριστίνα Στεφανίδη μετά από σχεδόν τέσσερα χρόνια κοινής ζωής.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα του Star, το ζευγάρι δεν μένει πλέον μαζί, ενώ από τον προσωπικό λογαριασμό της Χριστίνας Στεφανίδη στο Instagram έχει διαγραφεί η κοινή φωτογραφία που είχε δημοσιεύσει με τον αγαπημένο της.

Ο Γιώργος Λέντζας και η Χριστίνα Στεφανίδη ωστόσο πάντα επιθυμούσαν να κρατήσουν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και έτσι μέχρι στιγμής κανένας από τους δυο δεν έχει επιβεβαιώσει την είδηση.

Ο Γιώργος Λέντζας σε συνέντευξη που είχε δώσει το 2020 είχε αναφερθεί τη Χριστίνα Στεφανίδη λέγοντας: «Είναι μια πολύ ρομαντική ψυχή, κρυμμένη μέσα σ' αυτήν την εντυπωσιακή εικόνα. Αυτό με κέντρισε ως επί το πλείστον. Είναι ένας πολύ ευαίσθητος άνθρωπος».

Για τα δημοσιεύματα που τους ήθελαν να παντρεύονται είχε δηλώσει: «Για να πω την αλήθεια, δεν ξέρω πώς προκύπτουν αυτά δημοσιεύματα. Δεν ισχύει τίποτα. Δεν υπάρχει στα πλάνα ο γάμος».

epirusblog.gr
5 of 5
Γιώργος Λέντζας- Χριστίνα Στεφανίδη: Τίτλοι τέλους στη σχέση τους μετά από τέσσερα χρόνια
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 4936623311845030099
item