Βασίλης Μίχας: «Ήμουν στο κρατητήριο για μια μέρα, μου βγήκε κάτι πολύ βίαιο δεν το περίμενα»

Στο πλατό της εκπομπής «Κυψέλη», βρέθηκε καλεσμένος ο Βασίλης Μίχας, ο οποίος αναφέρθηκε στην επαγγελματική του πορεία στο χώρο του μόντελινγκ και της υποκριτικής.

Μάλιστα, ο νεαρός ηθοποιός αποκάλυψε μία άγνωστη ιστορία που διαδραματίστηκε πριν από μερικά χρόνια  σε ένα ταξίδι του στην Κίνα, όπου ένας οδηγός ταξί μετά από έντονη αντιπαράθεση, τον δάγκωσε.

Ο Βασίλης Μίχας εξομολογήθηκε:

«Ήμουν στο κρατητήριο για μια μέρα. Έχω ακόμη πάνω μου το σημάδι, έχει περάσει μια τετραετία. Μπήκα στο ταξί μετά το γυμναστήριο για να πάω σπίτι και μου πέφτει το κινητό μέσα. Παίρνω τηλέφωνο να μου το επιστρέψει ο οδηγός, μέσω της εφαρμογής στην οποία είχε και το προφίλ του»

«Ήθελε χρήματα αυτός για να μου το επιστρέψει. Ήθελα να του δώσω κάτι συμβολικό, δεν ήθελε όμως αυτός, ήθελε παραπάνω. Στα κινέζικα αυτός, αγγλικά εγώ. Κάποια στιγμή πάω να του τραβήξω το κινητό μου και με δαγκώνει πάνω από τα ρούχα. 

Κάθε φορά που λέω αυτή την ιστορία ανατριχιάζω γιατί θυμάμαι το δάγκωμα. Δεν το περίμενα, μου βγήκε κάτι πολύ βίαιο εκείνη την στιγμή, τον γύρισα τούμπα και του πήρα το κινητό. Ήρθε η αστυνομία σε λίγα λεπτά και μας βάλανε μέσα και τους δύο», πρόσθεσε στη συνέχεια ο Βασίλης Μίχας.

epirusblog.gr
5 of 5
Βασίλης Μίχας: «Ήμουν στο κρατητήριο για μια μέρα, μου βγήκε κάτι πολύ βίαιο δεν το περίμενα»
epirusblog.gr
5 of 5
sh 5278106722291306875
item