Ποιον τύπο άνδρα ερωτεύονται πιο πολύ οι γυναίκες;

Στον έρωτα οι άνδρες και οι γυναίκες μιλούν διαφορετικές γλώσσες. Ερωτεύονται με διαφορετικούς τρόπους. Έχουν διαφορετικές ιδέες για την αγάπη και άλλους τρόπους συμπεριφοράς για να το εκφράσουν.

Τι θέλουν όμως οι γυναίκες από τους άνδρες; Υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος τύπος που προκαλεί τη μεγαλύτερη έλξη στο γυναικείο φύλο;

Σύμφωνα με έρευνα, φαίνεται πως υπάρχει ένας παράγοντας που παίζει καθοριστικό ρόλο, τόσο στις κατακτήσεις που έχει ένας άντρας, όσο και στο ερωτικό σκίρτημα που προκαλεί σε πολλές γυναίκες.

Σε έρευνα, λοιπόν, Πανεπιστημίου στην Αμερική, όπου συμμετείχαν τουλάχιστον 3.770 γυναίκες, αποδείχτηκε το εξής: Η συντριπτική πλειοψηφία των γυναικών αναφέρεται πως έχει την τάση να ερωτεύεται μεγαλύτερους ηλικιακά άνδρες, πράγμα που αυτόματα μας παραπέμπει σε διαχρονικά γοητευτικές φιγούρες, τύπου George Clooney, John Stamos ή Viggo Mortensen, και μιλάμε για πραγματικά συναισθήματα και έρωτα.

Οι ψυχολόγοι αναφέρουν πως αυτό συμβαίνει, σε μεγάλο βαθμό κυρίως, λόγω της συναισθηματικής ασφάλειας που προσφέρει ένας πιο ώριμος άνδρας, πράγμα που κάνει τις γυναίκες να αισθάνονται άνετα γύρω του.

epirusblog.gr
5 of 5
Ποιον τύπο άνδρα ερωτεύονται πιο πολύ οι γυναίκες;
epirusblog.gr
5 of 5
ενδιαφέροντα 6921780106971303317
item