Θέμης Αδαμαντίδης: Οι πρώτες κοινές φωτογραφίες με τη νέα του σύντροφο Βαρβάρα Κίρκη

Full in love φαίνεται να είναι ο Θέμης Αδαμαντίδης, όπως είχε αποκαλύψει πρώτη Espresso με την «Ελληνίδα Πάμελα Άντερσον» Βαρβάρα Κίρκη.

Η σχέση τους φαίνεται να μετράει αρκετό καιρό και σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Πρωινό», ο ερμηνευτής και η εντυπωσιακή φιλόζωοι βρίσκονται σε σχέση εδώ και έναν χρόνο, όμως προσπαθούν να μη δίνουν λαβές για σχόλια όσον αφορά την προσωπική τους ζωή.

Ο φωτογραφικός φακός όμως της πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής του ΑΝΤ1 απαθανάτισε το ερωτευμένο ζευγάρι έξω από τα γραφεία της Heaven music και ο δημοσιογράφος απέσπασε αποκλειστικές δηλώσεις, τόσο για τη νέα του συνεργασία με την εν λόγω δισκογραφική εταιρία, όσο και για την σχέση του με την εντυπωσιακή περσόνα.

«Αυτή η δουλειά που κάνω είναι σίγουρα πολύ δύσκολη για τον οποιονδήποτε σύντροφο είναι δίπλα. Έχει δυνατά νεύρα, έχει υπομονή, λείπει κάτι από τον άνθρωπο που είναι μόνος. 

Η συντροφικότητα, η παρέα, ο έρωτας, η αγάπη είναι κάτι που το χρειαζόμαστε όλοι», τόνισε χαρακτηριστικά ενώ για το ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου αποκάλυψε πως: «Είμαι πολύ καλά στα προσωπικά μου. Ποτέ δεν λέμε ποτέ».

epirusblog.gr
5 of 5
Θέμης Αδαμαντίδης: Οι πρώτες κοινές φωτογραφίες με τη νέα του σύντροφο Βαρβάρα Κίρκη
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 8764079649400937985
item