Κωνσταντίνος Κουφός: Παντρεύεται και βαφτίζει τον γιο του – Γιατί δεν θα πει ποτέ δημόσια το όνομα που θα πάρει

Ο Κωνσταντίνος Κουφός, ο τραγουδιστής που γνωρίσαμε μέσα από την επιτυχία «Η πιο ωραία της Ελλάδας», παντρεύεται και βαφτίζει τον γιο του το καλοκαίρι στην Κέρκυρα, τόπο καταγωγής του. 

Ο νεαρός τραγουδιστής μίλησε στο Happy Day και τη Χριστιάνα Κοχλατζή για το ευτυχές γεγονός και αποκάλυψε γιατί δεν θα πει ποτέ δημόσια το όνομα που θα πάρει το «αγγελούδι» του.

«Παντρευόμαστε και θα κάνουμε και τη βάφτιση του γιου μας, ανήμερα των γενεθλίων του. Είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό το γεγονός» ανέφερε αρχικά ο Κωνσταντίνος Κουφός.

«Είμαστε μαζί από το 2015, γνωριστήκαμε στα γυρίσματα του video clip «Η πιο ωραία της Ελλάδας». Μετά τον κορονοϊό, η πορεία μου πήγε από μέτρια ως πτωτικά. 

Αυτό είχε και τεράστια επιβάρυνση και στην τσέπη μου, γιατί πια έχω οικογένεια, έχω το παιδί και τη γυναίκα μου. 

Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι στην ανάκαμψή μου. Και είμαι πολύ χαρούμενος που ο γάμος μου δίνει αυτή την αφορμή να ξαναχαρώ και να ξαναεμπνευστώ.

Δεν της έχω κάνει ακόμα πρόταση γάμου, το έχω φανταστεί πολύ ονειρικό. Ακόμα και σε αυτό θέλω να της κάνω έκπληξη. 

Θα κάνω πρόταση με ένα ωραίο δαχτυλίδι εκεί που δε θα το περιμένει» πρόσθεσε στη συνέχεια ο Κωνσταντίνος Κουφός και εξήγησε, ολοκληρώνοντας:

«Δε θα πούμε ποτέ δημόσια το όνομα του γιου μας. Στις 11 Ιουλίου που θα βαφτιστεί, θα του δώσουμε ένα ωραίο όνομα που μας αρέσει πολύ. 

Δεν θέλουμε να το πούμε δημόσια και δεν το εμφανίζουμε πουθενά. Αν το παιδί μας αποφασίσει να είναι στα Μέσα, να το κάνει ο ίδιος».


epirusblog.gr
5 of 5
Κωνσταντίνος Κουφός: Παντρεύεται και βαφτίζει τον γιο του – Γιατί δεν θα πει ποτέ δημόσια το όνομα που θα πάρει
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 2577894595126521732
item