Η Άννα Παυλίδου με τον Γιώργο Παπαδόπουλο κατέβηκαν Αθήνα και ξεφάντωσαν

Φουλ του έρωτα για τη Σταρ Ελλάς 2021 Άννα Παυλίδου. Η Πόντια καλλονή έχει βρει τον «πρίγκιπά» της και αισθάνεται πολύ ευτυχισμένη στο πλευρό του.

Τούτο αποδεικνύουν, άλλωστε, και οι φωτογραφίες από την κοινή έξοδό τους στο νυχτερινό κέντρο Φωταέριο, όπου διασκέδασαν πρόσφατα με τις επιτυχίες της Πάολα και του Στέλιου Ρόκκου.

Η όμορφη Αννα, η οποία κατέκτησε τον τίτλο της Σταρ Ελλάς τον περασμένο Νοέμβριο, βρίσκεται σε σχέση εδώ και τρία χρόνια με τον Γιώργο Παπαδόπουλο, ο οποίος δραστηριοποιείται επαγγελματικά στην επιχείρηση της οικογένειάς του.

f3 18

Το ζευγάρι, που ζει κάτω από την ίδια στέγη στη Θεσσαλονίκη, βρέθηκε για λίγο στην Αθήνα με αφορμή κάποιες υποχρεώσεις της Αννας, και δεν παρέλειψε να πάρει μια γεύση από Athens by night, επιλέγοντας το στέκι του Στέλιου Ρόκκου και της Πάολα, στο Γκάζι.

Φαίνεται, μάλιστα, πως η Σταρ Ελλάς και ο καλός της διατηρούν φιλικές σχέσεις με τον πρώην σύζυγο της διάσημης τραγουδίστριας και μάνατζέρ της Φώτη Ζογγλοπίτη, ο οποίος τους υποδέχτηκε στο κέντρο με χαρά.

Η Άννα Παυλίδου και ο Γιώργος Παπαδόπουλος αγαπούν πολύ τα ταξίδια και έχουν επισκεφθεί πολλά μέρη τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, με πιο πρόσφατα από αυτά στη Σαντορίνη, στο Ντουμπάι, στο Λονδίνο και στη Βενετία.

Υπάρχουν, μάλιστα, πολλές αναμνηστικές φωτογραφίες και των δύο από τις αποδράσεις τους στα social media.

epirusblog.gr
5 of 5
Η Άννα Παυλίδου με τον Γιώργο Παπαδόπουλο κατέβηκαν Αθήνα και ξεφάντωσαν
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 5266148448493755473
item