Οριστικός χωρισμός για ζευγάρι της σόουμπιζ

Ο ένας χωρισμός μετά τον άλλον στο χώρο στης σόουμπιζ! Ποιο ζευγάρι έδωσε τέλος στη σχέση του;

Όπως έγινε γνωστό, η τραγουδίστρια Κατερίνα Λιόλιου, η οποία κατέκτησε την πρώτη θέση στο «Just the 2 of us» ως coach της νικήτριας του show Αλεξάνδρας Παναγιώταρου, είναι και πάλι single, αφού το ειδύλλιό της με τον πρώην παίκτη του «Big Brοther» έκανε τον κύκλο του και ολοκληρώθηκε δίχως happy end.

lioliou

Για την ιστορία, η Κατερίνα και ο Δημήτρης Κεχαγιάς γνωρίστηκαν το περασμένο καλοκαίρι στη Μύκονο, όπου ήρθαν αμέσως κοντά

Παρ’ όλα αυτά δεν προχώρησε κανένας από τους δύο σε άμεση επιβεβαίωση της σχέσης τους, ούτε όμως και σε διάψευση. 

Το μόνο που είχε δηλώσει τότε ο Δημήτρης για την Κατερίνα ήταν πως του άρεσε η παρέα της και περνούσαν καλά μαζί.

σελ 18 φ2 1430 KATERINA LIOLIOY 1692019

Το πρώτο διάστημα, πάντως, οι δυο τους απέφευγαν να κυκλοφορούν μαζί σε κοσμικά στέκια, ενώ τον περασμένο Νοέμβριο πέρασαν μια σοβαρή κρίση που τους οδήγησε στον χωρισμό. 

Ωστόσο, λίγο καιρό αργότερα τα ξαναβρήκαν, αποφασίζοντας να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στο ειδύλλιό τους.

lioliou 11

Μάλιστα, το βράδυ της Πρωτοχρονιάς που η Κατερίνα Λιόλιου και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου τερμάτισαν πρώτες στο «J2US», ο Δημήτρης Κεχαγιάς είχε βρεθεί στα παρασκήνια του show, στον Alpha, προκειμένου να στηρίξει την αγαπημένη του, αλλά και να την καμαρώσει επί το έργον.

Δυστυχώς, τα προβλήματα στη σχέση τους επανήλθαν, με τους ίδιους να διαπιστώνουν πως αυτά που τους συνδέουν είναι τελικά πολύ λιγότερα από αυτά που τους χωρίζουν.

Μοιραία, ήρθε και η απόφαση να βάλουν πλέον οριστικά ένα τέλος στη μεταξύ τους σχέση. 

Τις τελευταίες εβδομάδες η Κατερίνα Λιόλιου έχει αφοσιωθεί στα επαγγελματικά της και στους φίλους της. Οσο για τον Δημήτρη, το έχει ρίξει στα γλέντια και στα ξενύχτια.

epirusblog.gr
5 of 5
Οριστικός χωρισμός για ζευγάρι της σόουμπιζ
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 5294628300975620435
item